#COSMODay: Doina Ciobanu, una dintre cele mai influente bloggerite din lume!

Hey, #cosmogirls! Pe contul de Instagram @cosmopolitanromania ne dăm întâlnire cu Doina Ciobanu, de la thegoldendiamonds.com. Este în top „99 women of 2016“ la categoria „Influencers“ şi s-a hotărât să cucerească lumea! Vrem să vă mai spunem că de curând a devenit model la una dintre cele mai prestigioase agenţii, Next Models!

medium_portrait-8

Povestea ei începe în Chişinău, iar atunci când şi-a creat blogul era abia la liceu. Totuşi şi-a dorit întotdeauna să se mute în vest, iar acum doi ani s-a mutat la Londra, unde a început să aibă din ce în ce mai mult succes. Şi pentru că am vorbit de studii, mai vrem să vă spunem că cea mai mare realizare a ei este faptul că a reuşit să găsească un echilibru între muncă şi studii, trăind fiecare clipă la maximum!

doina ciobanu curly hair zara boots fendi jumpsuit london-17Îşi găseşte inspiraţia în oameni, fie că îi urmăreşte la metrou sau, la întâmplare, într-o cafenea. Printre designerii ei preferaţi se numără Nicholas Ghesquiere şi Phoebe Philo. Doina Ciobanu a călătorit în cele mai frumoase destinaţii din lume, însă prima ei dragoste rămâne Japonia!

Ne vedem pe Instagram @cosmopolitanromania!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.