#COSMODay: despre muzică şi momente cu Mihail

Hey, #cosmogirls! Staţi cu ochii pe contul de Instagram @cosmopolitanromania pentru că azi ne dăm întâlnire cu Mihail! Am stat de vorbă cu artistul despre muzică şi inspiraţie, stări şi momentele cheie din cariera lui. Aflaţi care este povestea piesei „Simt că ne-am îndepărtat”!

Spune-ne numele unei piese cu care rezonezi în acest moment, care se potriveşte cu starea ta.
Coldplay – Shiver sau Poolside – Harvest Moon
10608187_582862985204348_6432804392458507616_o
Ce stil vestimentar adopţi?
De obicei mă îmbrac cât mai simplu. Îmi place să mai experimentez cu anumite ţinute mai clasice, smart casual dar de cele mai multe ori aleg ce am mai lejer.
Care crezi că e „ingredientul secret” care te diferenţiază de ceilalţi artişti?
Păi bănuiesc că în primul rând trebuie să fiu eu… tot timpul încerc să fiu sincer cu mine şi să mă accept sau să-mi accept părţile slabe – să lucrez la ele. Cred că e important să fiu recunoscător pentru lucrurile care îmi ies bine şi la fel să muncesc cât mai mult că să evoluez profesional pentru că ştiu că se poate mai bine întotdeaua. Un alt aspect foarte important este să ştii ce vrei de la viaţă, să-ţi privilegiezi anumite lucruri pentru că toate sunt atât de amestecate încât de multe ori te abaţi de la drumul pe care ţi l-ai propus iniţial, ajungând să nu mai ştii încotro să o apuci şi ce să faci.
11695875_499711683519479_2566713661482474131_n
Îţi aminteşti cel mai dificil moment din cariera ta? Dar cel mai fericit?
Au fost atâtea încât nu-mi aduc aminte un moment anume. Dar pot zice că momentul pe care l-am simţit cel mai dificil a fost când toată lumea din jur, oameni dragi mie, care îmi purtau grijă, încercau cumva să-mi spună că poate ar trebui să mă reprofilez şi să fac altceva. A fost greu să îi ascult, apoi să mă gândesc şi să fiu la un pas de a accepta. Însă îţi dai seama că am refuzat să aleg calea mai uşoară. Greu să-mi aduc un anumit moment, ştiu doar că am avut parte de foarte multe momente euforice la concertele pe care le-am avut prin ţară, oameni care au cântat cu mine şi care erau acolo pentru că îmi apreciau muncă. Eram fericit când am luat premiul pentru cea mai bună voce masculină la premiile “Radio România Actualităţi”, dar nu în momentul când am fost pe scenă ci după, când am sunat-o pe mama mea să-i zic. M-a făcut să fiu fericit când a început să plângă de bucurie şi mândrie. Momentele de fericire intense sunt scurte de obicei şi cred că le am din cauza anumitor oameni.
mihail
Care este povestea din spatele piesei „Simt că ne-am îndepărtat”?

La baza piesei stă o întâmplare reală. Trecuse ceva timp după ce mă despărţisem de fosta mea iubita, trecusem prin zile mai grele, pline de dor, zile fără sens, intense şi pustii. A fost o zi în care ea a trecut să-şi mai ia ceva lucruri de la mine şi când ne-am văzut am mai povestit evident despre cum suntem. A fost o discuţie mai formală şi superficială, dar a fost un moment în care am realizat că vorbesc cu totalmente alt om. Mi-am dat seama că ea nu mai e fata de care eram îndrăgostit, că ea nu o să se mai uite la mine, probabil, niciodată cu privirea aia cu care mă obişnuise, a fost un moment trist în care mi-am dat seama că am pierdut o persoană dragă.IMG_9999

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.