#COSMODay: Delia te invita in lumea ei, lumea Deliria!

By  | 

Hey #cosmogirls! Pe contul de Instagram @cosmopolitanromania o avem invitată specială pe Delia, care o să ne povestească mai multe despre lucrurile care o inspiră și ce ne pregătește pentru show-ul de la Sala Palatului de pe 2 aprilie! Vă prezentam cele mai noi fotografii ale artistei, surprinsă în cele mai „crazy“ ipostaze!

Delia-albums-6 (1)
Delia ne-a povestit că îşi găseşte inspiraţia peste tot în jurul ei, dar cel mai mult îi place Asia, unde lumea este foarte creativă şi colorată. Se reinventează prin inspiraţia de moment, starea ei de spirit și muzica pe care o ascultă. Printre artiştii ei preferaţi se numară Sia, Kanye West sau Rihanna.
În legatură cu stilul ei vestimentar, Deliei îi place să experimenteze, adoptă un stil diferit de fiecare dată şi reuşeşte să se menţină în topuri și prin look-ul original.

AA7A0765
Am întrebat-o ce surprize ne pregăteşte pentru show-ul de la Sala Palatului şi ne-a spus următoarele: “Cea mai mare surpriză este capul meu. Am tot declarat asta, dar lumea crede că este o metaforă. Din capul meu porneşte totul, toată nebunia asta creativă numită Deliria!”
Keep calm and meet Deliria!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *