#COSMODay: de vorbă cu Andreea Bălan

Hey, #cosmogirls! Astăzi avem #COSMODay cu Andreea Bălan, care ne-a spus mai multe despre proiectele ei muzicale, destinaţia de vacanţă preferată şi stilul ei vestimentar! Stay tuned şi ne vedem pe Instagram @cosmopolitanromania!
Unde îţi găseşti inspiraţia pentru ţinutele tale? 
Am o echipa minunată de stilişti, consultanţi şi designeri români cu care lucrez, eu le zic ce vreau, ei îmi trimit moodboard-uri, facem schimburi de idei şi întâlniri în care discutăm materiale, culori, modele, tăieturi şi decidem împreună tot. Bineînţeles că totul trebuie să iasă cum vreau eu, când vine vorba de cum mă îmbrac pe scenă ştiu foarte clar cum vreau să arate showul meu şi ştiu că stilul de scenă e foarte diferit faţă de cum mă îmbrac pe stradă sau la evenimente. Pe scenă, totul e strălucitor, glam, ieşit din comun, spectaculos şi tot timpul trebuie să fie ceva care să atragă atenţia, să fie rupt din lumea spectacolului, să se integreze în povestea pe care o spunem pe scenă cu dansatoare şi trupa live.
AndreeaBalan-showPolivalenta10
Ce stil vestimentar adopţi? 
Pe scenă e un amestec de costume specifice fiecărui moment din show – avem moment de carnaval cu costumele cu pene uriaşe, avem costume rock’n’rolll pentru momentul rock, avem costume de balet şi rochii lungi pentru balade, avem costume cu aplicaţii 3D. Pe stradă, e un stil casual, un pic sexy pentru că asta mă reprezintă şi aşa îmi place să mă simt mereu. Cu excepţia sarcinii, nu o să mă vedeţi fără tocuri. Iar la evenimente, mă inspiră imaginile retro pe covorul roşu. Deci e spectaculos pe scenă, casual pe stradă şi sexy-elegant pe covorul roşu.
Care este povestea piesei „Carusel”? 
„Carusel” reprezintă un moment în care eu mă aflu, un moment plin de fericire în care radiez de iubire şi împlinire şi mă bucur să am tot ce mi-am dorit: o carieră frumoasă şi longevivă, o mulţime de fani şi o familie minunată. Piesă e despre cum viaţă se învârte că un Carusel şi le vezi pe toate, treci prin toate că să ajungi la fericire şi că să ajungi să iubeşti viaţă, aşa cum e ea, şi să o accepţi cu bune şi rele. Un Carusel are de toate.
andreea balan-carusel4
Cea mai frumoasă destinaţie de vacanţă este…? 
Thailanda, cu siguranţă. Aş vrea să mă duc acolo în fiecare săptămâna, în fiecare luna. Sper să ajung în luna ianuarie din nou. Iubesc să stau pe plajă cu fructe, să mă relaxez citind o carte şi jucând table.
Care sunt planurile tale în următoarea perioada? 
Momentan, singurul proiect la care lucrez fizic este „Te cunosc de undeva”, filmăm galele ce vor fi difuzate în toamna. Între timp, editez şi montez cu echipa mea documentarul despre echipa mea şi showul meu ce va fi pe YouTube în curând. Şi ne-am apucat să reinventăm showul pentru anul viitor. Deja ştiu cum va arăta, ce piesă voi lansa – am filmat un videoclip în Los Angeles cu Edward Aninaru – şi vreau să spun multe poveşti frumoase cu showuri live!
AndreeaBalan-showPolivalenta3
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.