COSMODay: afla povestea lui Feli Donose!

Hey #cosmogirls! Azi, pe Instagram-ul @cosmopolitanromania ne întâlnim cu Feli Donose şi intrăm în universal ei muzical. Feli s-a făcut cunoscută publicului prin concursul Vocea României, iar din acel moment a lansat hit după hit. Am stat de vorbă cu ea şi am aflat cele mai interesante detalii din viaţa artistei:

Ce te inspira atunci cand creezi?

Oamenii. Poveştile lor de viaţă. Propria mea poveste.Care este relatia ta cu fanii?

Mie nu-mi place să îi numesc fani. Pentru mine sunt prieteni. Sunt oamenii care vin să mă asculte în concerte, sunt cei alături de care povestesc pe Facebook şi cărora le împărtăşesc cele mai frumoase lucruri pe care le fac pe plan muzical. Încerc să le arăt recunoştinţa mea faţă de susţinerea lor prin muzică pe care o compun şi o cânt.

Care sunt artistii tai preferati?

Am mai mulţi cântăreţi dragi mie, de la noi şi din afară. Unul dintre ei este, fără doar şi poate, Smiley. E un prieten şi omul care a crezut în mine din start şi care mi-a dat încredere să scriu piesele pe care le-am scris până acum. Îmi plac foarte tare şi Jessie J, Jessie Ware, Jared James, Sam Smith, Buika… şi lista poate continua.

Cum ti-a venit ideea piesei „Creioane colorate“?

Este o piesă în care mi-am găsit multe răspunsuri şi multa motivaţie. Atunci când am scris-o nu eram în cea mai roz perioadă a vieţii mele. Era seară şi eram la studio, în bucătăria de la HaHaHa Production, la poveşti de viata cu Cabron, iar după vreo două ore de „bârfă“, it hit me! M-am oprit şi mi-am zis în gînd: „Uite cum stai să te plângi de x sau y lucru, când ai atâtea lucruri minunate de care să te bucuri, Feli! Esti sănătoasă! Ai oameni în jur care te iubesc. Apoi m-am dus în studio la Şerban Cazan, am scris „Creioane colorate“, am tras demo să avem ideea, şi după ce am ascultat ce am făcut, am închis ochii şi mi-am zis „Multumesc!“. „Creioane colorate“ este o piesă sensibilă, care poartă un mesaj de recunoştinţă şi de mulţumire faţă de persoana căreia simţi să îi spui „mulţumesc“, „te iubesc“, indiferent că e vorba de iubit, iubită, prietena cea mai bună, părinte etc.

Care este stilul tau vestimentar?

Pe partea de stil vestimentar lucrez cu două fete dragi sufletului meu, Diana Bobar şi Irina Voinea. A fost ideea Irinei de a merge pe o linie vestimentară care presupune o reîntoarcere la autentic, la tradiţional. Aşa m-a văzut şi m-a simţit ea, iar eu am îmbrăţişat cu drag ideea, întrucât mă regăsesc în totalitate. Ne jucăm foarte mult cu elemente şi simboluri folclorice, pe care le reinterpretăm într-o manieră modernă, originală, tinerească şi în perfectă simetrie cu latura mea de artist.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.