#COSMODay: afla povestea Ioanei Uretu, fondatoarea „Carti, Dulciuri si Flori”

Hey, #cosmogirls! Astazi ne vedem pe Instagram @cosmopolitanromania cu Ioana Uretu, ce ne spune mai multe despre proiectului ei de suflet, „Carti, Dulciuri si Flori”.
ioana urertu (4)
Ioana Uretu: „Pentru a crea ceva trainic, e nevoie de pasiune. Aceasta îti da energia, entuziasmul si puterea de convingere. Aceste caracteristici  – disciplina, pasiunea si responsabilitatea – sunt absolut necesare antreprenorilor, care prin ceea ce fac, au o influenta asupra celorlalti. Plecand din corporatie din zona marketingului, am ales drumul antreprenoriatului. Carti, Dulciuri si Flori a prins viata acum 3 ani, iar cu pasi mici a ajuns sa fie cunoscut in toata tara.
ioana urertu (1)
Oamenii, ideile, solutiile, fiecare etapa în drumul pe care am pornit ma motiveaza în fiecare zi si ma aduc mai aproape de visul meu: sa ofer scântei de fericire prin produsele pe care le creez.  
ioana urertu (2)
 
Prin specificul domeniului, am ocazia sa întâlnesc oameni interesanti, devotati, care îmi sunt modele si surse de inspiratie, devenind si eu la randul meu o sursa de inspiratie pentru cei din jurul meu. 
ioana urertu (5)
Am învatat, în timp, sa ma bucur de frumusetea fiecarei zile, sa fiu mereu recunoscatoare pentru ce am. 
In perspectiva mea acestea sunt Micile Secrete ale Marilor Bucurii: sa strangi fiecare jumatate plina a paharului si sa o savurezi, sa creezi, sa oferi, sa iubesti ceea ce faci si sa multumesti!
ioana urertu (6)
 
Conceptul este unic in Romania, acela de a uni cele 3 elemente (carte, desert si un aranjament floral) intr-un singur cadou. Fiecare cadou pe care il oferim este diferit, fiind personalizat dupa individualitatea persoanei careia se ofera. Retetele sunt create de mine, iar aranjamentele florale la fel. Imi place Designul floral caracterizat prin naturalete, usor dezordonat. Pasionata de arta detaliului, tot ce inseamna natura  si in special de flori, respir prin ele, ma inspira si ma incarca energetic.”
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.