#COSMODay: 1 iunie cu Fly Project!

Hey, #cosmogirls! Azi, pe Instagram-ul @cosmopolitanromania, ne dăm întâlnire cu băieţii de la Fly Project, care ne povestesc cele mai amuzante întâmplări din copilărie, dar şi noutăţi despre proiectele lor muzicale!

Care este cea mai amuzanta amintire din copilarie?

Dan: Am avut tot felul de peripeţii în copilărie, dar cea care îmi vine în minte acum este că furam fructe din curţile vecinilor, împreună cu alţi copii, pentru că întotdeauna păreau mai bune. Altă întâmplare amuzantă pe care mi-o amintesc acum este când am modificat o notă în carnet, pentru că eram convins că luasem 2 şi am făcut din el 5, deşi în catalog aveam nota 9!
Tudor: Am avut o copilărie foarte faină pe care mi-am petrecut-o la bunici, la Aiud în judeţul Alba. Mi-e greu să aleg doar o întâmplare amuzantă din câteva sute de mii… Poate când am chiulit cu colegul meu, Sorin în clasa a patra două zile de la şcoală uitând că învăţătoarea era mătuşa mea…E important sa ne pastram sufletul de copil?

Dan: Bărbaţii au suflet de copil toată viaţa şi asta se vede cel mai bine atunci când se întâlnesc între ei.
Tudor: Cel mai important. Cel mai important!

[email protected]

Unde iti gasesti inspiratia?

Dan: De la vreme până la oamenii pe care îi întâlnesc, mă inspiră tot. Starea emoţională mă influenţează de asemenea.
Tudor: Peste tot. În oamenii din jurul meu, în vorbele lor, în ploaie, în vânt, în furtuni, în zăpadă, în frig, în linişte, în zgomot, în gânduri, în tot.

Care este stilul tau vestimentar?

Dan: Nu ştiu dacă am un stil vestimentar anume, însă stilul casual, relaxat, este cel care ma reprezintă.
Tudor: Dac-ar fi după mine, aş umbla gol. Noroc cu nevasta mea şi cu stiliştii Magda Mohamed şi Amir Doboş că sunt îmbrăcat!

IMG_5836Ce proiecte pregatiti pentru urmatoarea perioada?

Fly Project: Abia am venit din Rusia, Fly Project continuă turneul internaţional #MostWanted, am fost şi în America Latină la începutul lunii, unde urmează să lansăm un album şi unde suntem onoraţi să avem piesele în topuri.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.