Continuă ce-ai început cu FEMEIA. din februarie!

Mai ai calendarul pe care ţi l-am oferit luna trecută? Acolo ai găsit sfaturi numai bune să te ghideze în felul cum te vei ocupa de tine în fiecare lună a acestui an.

Pentru început, află care e vârsta pielii tale şi ce trebuie să faci ca să ai mereu un aer plin de prospeţime. Apoi, completează-ţi garderoba cu cel puţin o piesă aflată în trend (se poartă roşul irezistibil!), păcăleşte kilogramele în plus cu nişte trucuri de slăbit la care nu te-ai gândit niciodată, fă loc în meniul tău zilnic unor alimente pline de vitamine care te tonifică şi te apără de bolile de sezon.

Şi, pentru că ne aflăm în februarie, nu uita că e musai să fii îndrăgostită. Iar când vrei să visezi, delectează-te pe îndelete cu poveştile de viaţă ale unor oameni frumoşi, adevăraţi, curajoşi în alegerile pe care le-au făcut!  Ia aminte şi la ce-ţi aduce zodiacul chinezesc, e anul calului de lemn. Să ai un februarie fabulos, plin de surprize plăcute!  

Avem şi cadouri de inceput de an, produse de make-up Yves Rocher la alegere, în ediţie limitată, la doar 9.90 lei revista cu cadou.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.