Concurs: Câștigă căști, un smartwatch, sau un smartphone Huawei

Nu ne va părea rău să spunem adio anului 2020. Dar până atunci, putem încheia anul așa cum se cuvine – cu niște premii. Huawei lansează o provocare către iubitorii de tehnologie, de inovație și de experiențe inedite: Huawei Experience Quest. Află mai jos cum poți câștiga unul dintre premiile puse în joc: căștile vârf de gamă HUAWEI FreeBuds Pro, smartwatch-ul HUAWEI Watch GT 2 Pro sau cel mai recent și performant smartphone vârf de gamă HUAWEI Mate 40 Pro. Sună tentant, nu-i așa?

Provocarea se desfășoară atât în online, cât și în offline. Află mai jos cum poți descifra codul, apoi mergi în Huawei Experience Store din Băneasa Shopping City. Pentru a putea intra în incinta magazinului, va trebui să știi parola secretă, așa că urmărește cu atenție toate indiciile care îți vor fi puse la dispoziție pe social media.

Cum poți intra în cursa Huawei Experience Quest?

Totul începe cu un follow. Urmărește-i pe Lidia Buble, Andreea Remețan și Dani Oțil pe conturile lor de Instagram pentru a rămâne la curent cu toate etapele competiției. Acasă, la studio, la radio sau la emisiune, Lidia, Andreea și Dani au întotdeauna aproape dispozitivele lor personale Huawei, despre care împărtășesc tips & tricks utile cu comunitățile lor. În perioada campaniei, între 30 noiembrie și 31 decembrie, pe lângă aceste trucuri, aceștia vor împărtăși indiciile de care tu ai nevoie pentru a descifra Quest-ul.

Cu fiecare indiciu primit, ești cu un pas mai aproape de noile produse Huawei.

Ce produse Huawei poți câștiga?

  • HUAWEI FreeBuds Pro, noile căști HUAWEI TWS (True Wireless Stereo), au un design rafinat, o calitate excelentă a sunetului și oferă confort de lungă durată, alături de o tehnologie inovatoare și unică de anulare activă a zgomotului.

  • HUAWEI WATCH GT2 Pro este un smartwatch minimalist și confortabil de purtat, dar care, în același timp, arată ultra cool și stylish și poate fi cu ușurință integrat în ținutele de zi cu zi. În plus, te menține în formă, oferind peste 100 de moduri de activități sportive (acest model include activități noi, precum schiul, schiul de fond, snowboarding-ul și golful). În scenariile de gestionare a sănătății, HUAWEI WATCH GT 2 Pro are grijă și de sănătatea ta – poți monitoriza cu ajutorul lui ritmul cardiac pe parcursul a 24 de ore, și vei primi notificări în caz de ritm cardiac anormal. Smartwatch-ul oferă de asemenea opțiuni de urmărire a somnului, de monitorizare a stresului pe tot parcursul zilei și de detectare a saturației oxigenului din sânge (SpO2).

  • HUAWEI Mate 40 Pro îmbină designul emblematic, tehnologia inovatoare și precizia. Ecranul HUAWEI 88° Horizon oferă un afișaj captivant într-un pachet compact. Telefonul acesta ne-a cucerit prin calitatea ireproșabilă a camerelor, sistemul fiind proiectat împreună cu Leica pentru a oferi cea mai bună cameră foto & video posibilă (obiectiv cu unghi ultra larg, cameră principală puternică de înaltă definiție și teleobiectiv impresionant).

Consultă regulamentul complet al concursului aici.

Material susținut de HUAWEI.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.