Concertul The Manhattan Transfer se muta pe data de 11 noiembrie 2011

By  | 

Schimbarea vine ca urmare a unor modificari aparute in programul turneului european al trupei. The Manhattan Transfer, nume reprezentativ al muzicii jazz si totodata una dintre cele mai longevive trupe din lume, se va afla anul acesta pentru prima data la Bucuresti, intr-un spectacol extraordinar la Sala Palatului.

Programat initial pe 6 noiembrie, concertul trupei The Manhattan Transfer a fost reprogramat pentru data de 11 noiembrie ca urmare a unor modificari de ultim moment aparute in programul turneului.

Schimbarea datei nu va afecta valabilitatea biletelor achizitionate deja, acestea ramanand valide pentru seara de 11 noiembrie.

Una dintre cele mai longevive prezente pe scena muzicala internationala, The Manhattan Transfer este totodata si una dintre cele mai premiate si apreciate reprezentante ale muzicii jazz.

Tim Houser, Janis Siegel, Cheryl Bentyne si Alan Paul sunt cei patru membri ai trupei care a scris istorie, cele peste 25 de albume si nu mai putin de 12 premii Grammy fiind doar doua dintre reperele unei cariere impresionante pe care The Manhattan Transfer a construit-o in aproape patru decenii de muzica.

Unul dintre cele mai ambitioase proiecte ale genului, The Manhattan Transfer a reusit sa-si construiasca un renume ce garanteaza un spectacol fascinant, fiecare reprezentatie live fiind o veritiabila demonstratie de virtuozitate muzicala.

Biletele pentru spectacolul din data de 11 noiembrie, de la Sala Palatului din Bucuresti, pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online, de pe www.myticket.ro sau din reteaua www.biletoo.ro, la mai multe categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: 85, 105, 135, 165 si 205 de lei.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *