Concertele anului 2016

By  | 

Vrei să afli care sunt cele mai importante concerte care vor avea loc anul acesta în București? Citeşte în contiuare.

Anul 2015 a adus cu el multe concerte grozave, dar nici 2016 nu se lasă mai prejos! Iată cele mai așteptate concerte ale anului:

Gheorghe Zamfir, 13 ianuarie

Maestrul naiului, Gheorghe Zamfir, va concerta împreună cu trupa sa pe 13 ianuarie 2016 la Hard Rock Cafe începând cu ora 21:30. Artistul a pregătit un program plin de piese proprii care vor fi interpretate cu trupa (tobe, clapa etc.) dar și multe momente speciale unde va combina melodii clasice cu muzică pop sau muzică de film.

Charles Aznavour, 20 februarie

Charles Aznavour, artistul supranumit Frank Sinatra al Franței, va concerta pentru prima oară în România pe 20 februarie 2016, la Romexpo.

Black, 4 martie

Black, celebrul artist pop-rock, care a țintit direct către inimile oamenilor cu single-ul Wonderful Life, vine în România cu un concert ce va avea loc la Hard Rock Cafe, pe data de 4 martie 2016.

Ferry Corsten, 5 martie

Ferry Corsten vine în România, în cadrul unui eveniment semnat TrancENDancE, pe data de 5 martie 2016 la Arenele Romane. Ferry Corsten este unul dintre artiştii olandezi care şi-a dedicat întreaga cariera muzicii trance şi nu mai are nevoie de nicio prezentare. De şapte ani se află printre primii DJ din lume.

Nana Mouskouri, 5 martie

Nana Mouskouri revine în România cu un concert pe care îl va susține la Sala Palatului pe 5 martie 2016, de la ora 20:00. Artista își va încânta fanii cu piese precum „Amazing Grace”, „Only Love” sau „I Have A Dream”.

The Dire Straits Experience, 30 martie

După succesul pe care trupa The Straits l-a avut în 2013 în Romania, Chris White, alături de alți 6 muzicieni, va reveni cu un concert în formula The Dire Straits Experience, pe 20 Martie, la Sala Palatului din București.

Kenny Garrett, 21 aprilie

Saxofonistul și compozitorul Kenny Garrett va concerta pe 21 aprilie 2016 în cadrul Jazz Syndicate Live Sessions, la Sala Radio, începând cu ora 20:00. Artistul va fi secondat de un line-up ce îi include pe pianistul Vernell Brown, pe bas-istul Corcoran Holt, pe bateristul McClenty Hunter şi pe percuţionistul Ruby Bird.

Lara Fabian, 22 aprilie

Lara Fabian revine în România pe data de 22 aprilie 2016 pentru a susține un nou concert la Sala Palatului din București. Artista a ales țara noastră ca una din primele destinații ale turneului „Ma vie dans la tienne – Le concert”.

Andre Rieu, 11 iunie

André Rieu va concerta în Piața Constituției din București pe 11 iunie 2016, începând cu ora 20:30. Celebrul violonist va fi însoțit de Orchestra Johann Strauss.

Queen și Adam Lambert, 21 iunie

Anul 2016 se anunta a fi un an al premierelor pentru publicul român care va avea ocazia să vadă live, pentru prima dată în România, unul dintre cele mai așteptate show-uri ale ultimilor ani: legendara trupă Queen + Adam Lambert! Concertul va avea loc pe 21 iunie, în Piața Constituției din București.

Tu ce concerte de anul acesta aștepți?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *