Rihanna și Steve Aoki & SIA, în premiera la București

By  | 

Anul acesta, Bucureștiul este plin de evenimente muzicale! În luna august, Rihanna, Steve Aoki și SIA vor susține show-uri în Piața Constituției.

Superstarul mondial Rihanna, prințesa pop/rhythm & blues, va concerta în premieră în România pe data de 14 august 2016. Concertul face parte din The Anti World Tour 2016, turneu ce a început în toamna anului trecut în America și care continuă și pe parcursul acestui an.

Rihanna va prezenta la București noul său album numit Anti, o producție 2016, iar din repertoriu nu vor lipsi nici mega hiturile „Umbrella”, „Rude Boy”, „Four Five Seconds” și „We Found Love”.

Biletele s-au pus în vânzare marţi, 22 martie 2016, şi sunt disponibile prin reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Imediat după concertul Rihannei, între 15 și 17 august, va avea loc Zutopia, festival ce va aduce pe scenă artiști de calibru internațional, dar și staruri autohtone, totul pe parcursul a două zile în care distracția și buna dispoziție vor fi maxime.

Astfel, pe 15 august, pe lângă mulți alți artisti (care vor fi confirmați pe parcurs), headliner va fi Steve Aoki, un muzician american cu renume în zona electro-house. Headliner-ul celei de a 2-a zi este Kate Isobelle Furler, pe scurt SIA. În cadrul festivalului vor mai urca pe scenă și Fallulah, Selah Sue și Oh Land.

Biletele s-au pus în vânzare marţi, 22 martie 2016, şi sunt disponibile prin reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Ambele evenimente (concertul Rihannei și festivalul Zutopia) sunt organizate de către Marcel Avram, East European Production, sub egida D&D East Entertainment.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *