Alexandra Ungureanu și the dAdA vor susține un concert acustic în București

By  | 

Alexandra Ungureanu, alături de trupa sa, the dAdA, anunță concertul acustic „Lumea Visează” pe 6 iulie 2016.

Prin concertul acustic „Lumea Visează”, Alexandra Ungureanu și trupa the dAdA își doresc să aducă emoții și voie bună în sufletele tuturor celor prezenți la eveniment și, totodată, să învite publicul să nu se teamă să traiască momentul și să cuteze să viseze cu ochii deschiși.

Locul în care concertul va avea loc a fost ales tocmai pentru a inspira invitații la visare – terasa Monteoru din București, un spațiu vioi, care abundă în detalii cool și cu un decor estival.

Publicul va fi încântat cu un repertoriu ales. Alexandra și trupa the dAdA vor interpreta atât hiturile bine cunoscute ale artistei, cât și piese prezentate în premieră, dar și o serie de cover-uri redate de asemenea într-o maniera acustică.

Muzică live de calitate, atmosferă dinamică, vibe pozitiv și emoții cât cuprinde – toate aceste ingrediente sunt garantate la concertul acustic „Lumea Visează”, care se va bucura totodată și de o scenă cu un design special gândit și construit pentru acest eveniment.

Și pentru că Alexandra și trupa the dAdA și-au propus să ofere tuturor momente absolut aparte, artiștii vor invita alături de ei pe scenă nume importante din industria muzicală de la noi, precum Bogdan Mezofi de la trupa Grimus, Mihai Ristea de la band-ul Golan, Nora Denes, cunoscută după participarea la show-ul „Vocea României”, și violoncelistul Adrian Naidin.

alexandra ungureanu lumea viseaza

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *