10 melodii pe care o să le auzi la Summer Well 2016

By  | 

Au mai rămas doar câteva zile până la unul dintre cele mai așteptate festivaluri ale verii, Summer Well 2016! Iată câteva melodii pe care sigur le vei auzi în cadrul concertelor.

A șasea ediție a Summer Well va avea loc anul acesta pe 13 și 14 august, iar trupele care vor urca pe scenă vor fi The Chemical Brothers, Hurts, Years & Years, The Neighbourhood, Crystal Fighters, Milky Chance, BØRNS, Blossoms, Sundara Karma și HÆLOS. În cazul în care nu cunoști atât de bine melodiile acestor trupe, am selectat pentru tine câteva dintre ele pe care le poți asculta pe repeat până la festival.

The Chemical Brothers – Hey Boy Hey Girl

Această piesă a apărut în anul 1999 și este cunoscută în toată lumea. Într-un interviu de acum câțiva ani, fondatorul trupei de post-industrial/techno Lords of Acid i-a confrunctat pe cei de la The Chemical Brothers pentru că beat-ul folosit în melodia aceasta este identic cu cel din „I Sit On Acid” (al celor de la Lords of Acid). Răspunsul dat de The Chemical Brothers a fost „Toată lumea fură de la toată lumea”.

Hurts – Stay

Această piesă a fost lansată în 2010 și a fost inclusă pe albumul de debut al trupei, „Happiness.”.

Years & Years – King

Trupa britanică a lansat acest single în februarie 2015 și a ajuns rapid în primele locuri din topurile din toată Europa.

The Neighbourhood – Sweater Weather

Trupa americană de indie rock The Neighbourhood a lansat acest single în 2011 și a rămas în primele locuri din Billboard Alternative Songs 11 săptămâni neconsecutive datorită lui.

Crystal Fighters – Follow

Single-ul a fost inspirat de o operă scrisă de bunicul unei foste membre din trupă, Laure Stockley, găsită în casa acestuia după ce a decedat.

Milky Chance – Stolen Dance

Clemens Rehbein ne-a cucerit cu vocea sa de la prima ascultare și suntem sigure că trupa germană va atrage foarte multe persoane în fața scenei/

BØRNS – Dopamine

Piesa „Dopamine” a apărut pe albumul de debut al lui BØRNS, lansat în octombrie 2015.

Blossoms – At Most A Kiss

Trupa britanică din Anglia a lansat acest single anul acesta și cu siguranță îl vom auzi la Summer Well!

Sundara Karma – A Young Understanding

Trupa este formată din patru tipi în vârstă de doar 20 de ani, însă vârsta lor nu a stat în calea succesului. Foarte ambițioși, deja au cântat la numeroase festivaluri.

HÆLOS – Pray

Trupa și-a început activitatea în urmă cu doi ani, iar piesa „Pray” a fost lansată anul acesta.

Tu ce trupă vrei să asculți cel mai mult la Summer Well 2016?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *