Concerte în săptămâna iubirii

Iubirea poate fi împărtășită prin numeroase modalități, unele mai clasice, altele mai exatravagante, dar există acel ceva prin care poți transmite mii de sentimente și senzații, fără să se demodeze, fără să își piardă din farmec: muzica. De aceea, am făcut o listă cu concertele la care puteți merge în februarie: concerte în săptămâna iubirii.

14 februarieHolograf – Best ballads. Sala Palatului · Bucuresti

Holograf te invită pe 14 februarie la concertul extraordinar „Best Ballads”. De Ziua Internațională a îndrăgostiților, Sala Palatului va deveni pentru 2 ore o lume frumoasă, în care vei uita că există griji sau probleme și te vei bucura de o seară cu muzica ta preferată. După cum spune și numele, cele mai frumoase balade ale holografilor vor alcătui coloana sonoară.

Alexandra Ușurelu​ la Teatrul Național din Iași, Sala Mare

Teatrul National Vasile Alecsandri · Iasi

Alexandra Ușurelu revine la Iași pe 14 februarie 2018, cu spectacolul ”Lumea, cum ai vrea să fie”. Deja o tradiție, prezența Alexandrei Ușurelu la Iași, în data de 14 februarie 2018, va fi una cu totul specială, întrucât artista își invită publicul în cea mai frumoasă sală de spectacol din Iași, Sala Mare a Teatrului Național „Vasile Alecsandri”.

Moon Museum – lansare album la Club Control

Moon Museum va susține un concert în Club Control pe 14 februarie 2018, începând cu ora 21:00. Evenimentul face parte din turneul de lansare a albumului „From No To Nowhere”.

Anti Valentine’s Day at /FORM SPACE

Miercuri, 14 februarie, Țapinarii vă invită la concertul traditional Anti Valentine’s Day.

S-a născut ca o alternativă la muzica siropoasă, la kitsch, la consumerismul de prost gust, la inimioarele de pluș false, la sclipiciul pentru fetițe și tricourile roz de băieței. Nu este nici pe departe un concert împotriva dragostei. Este un concert alternativ, destinat persoanelor sincere fie că sunt sau nu într-o relație  Prima ediție a avut loc în anul 2002, în București, și de atunci s-a dezvoltat treptat, transformându-se într-un turneu de 10 orașe.

15 februarie

Vița de Vie la Hard Rock Cafe

Vița de Vie va susține un concert la Hard Rock Cafe pe 15 februarie 2018, începând cu ora 21:30.

Direcția 5

Pe 15 Februarie la Teatrul de Arta Deva, Directia 5 iti ofera o seara romantica. Vino sa fredonezi cele mai cunoscute melodii de dragoste, precum “O fata ca ea”, “Te iubesc”, “Iti multumesc” sau “Povestea noastra”.

16 februarie        

Alina Eremia, by Amazing Jewelry

Alina Eremia va susține, pe 16 februarie, la Iulius Mall (foodcourt), Timişoara, începând cu ora 19.00, un concert cu și despre iubire.

Concert The Mono Jacks

Hard Rock Cafe – București

Vineri, pe 16 februarie, de la 22:30, va asteptam la Hard Rock Cafe la un concert in premiera cu The Mono Jacks!

Noisia at /FORM Space

Noisia este și va rămâne un nume imens în industria muzicii bass, cei trei olandezi fiind recunoscuți la nivel mondial pentru producția impecabilă și impactul pe care l-au avut asupra muzicii electronice. Vineri, 16 februarie, ne întâlnim cu ei la /FORM SPACE. Get ready!

„Dark Valentine’s” Club Fabrica, Bucuresti

Dark City Nights” revine in 2018 cu o editie speciala : „Dark Valentine’s”. Seara de vineri 16 februarie aduce pe scena din „Fabrica” o serie de trupe din underground-ul romanesc.

CANAF – un concert eveniment, pe 16 Februarie, la Clubul Taranului

Despre CANAF s-ar putea spune „pe repede” ca a cantat cu nume ale blues-ului precum AG Weinberger, Sugar Blue, Eldad Tarmu, Henry Franklin sau John Marshall.

17 februarie

Concert Damian Drăghici & Brothers la Berăria H

Sâmbătă, 17 Februarie, Damian Drăghici revine la Berăria H cu un show ce va oferi publicului oportunitatea de a asculta în variantă live cele mai cunoscute piese ale trupei, de la înființare și până la cel mai recent album, Gypsy Rock.

18 februarie

Eurovision România 2018 – Semifinala de la Sighișoara la Sala de spectacole Mihai Eminescu

Semifinala de la Sighișoara a ediției Eurovision 2018 va avea loc la Sala de spectacole „Mihai Eminescu” pe 18 februarie. În acest an, Selecţia Naţională se desfăşoară sub sloganul „Eurovision unește România!”

Citește și: Concertele şi festivalurile 2018

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.