Concert The Straits: program si reguli de acces

By  | 

Pe 1 decembrie, la Sala Palatului, trupa The Straits va susţine un recital extraordinar, care va include piese memorabile, pline de încărcătură istorică şi emoţională, precum „Sultans of Swing”, „Money for nothing”, „Brothers in arms” sau „Romeo and Juliet”.

Spectacolul va începe la ora 20:00, accesul publicului fiind posibil începând cu ora 19:00 când se vor deschide porţile Sălii Palatului.

Pentru o bună desfăşurare a evenimentului, organizatorii aduc la cunoştinţă următoarele reguli şi recomandări. Este strict interzis accesul în locaţie cu aparate foto profesionale (cu obiectiv detaşabil) şi cu aparatură de înregistrare audio-video, cu mâncare şi băutură din exterior, cu recipiente de plastic sau de sticlă, cu obiecte contondente care ar putea pune în pericol siguranţa celor din jur (cuţite, bricege), cu arme, cu droguri şi alte substanţe interzise.

Odată intraţi în zona de concert, spectatorii nu mai pot să părăsească locaţia şi să revină la concert decât dacă îşi procură un alt bilet. Biletul asigură accesul o singură dată în zona de eveniment, până la finalul spectacolului.

The Straits este formaţia care duce mai departe moştenirea muzicală a legendarei Dire Straits. Aceasta include în componenţă doi dintre membrii originali ai trupei britanice, cărora li se alătură alţi cinci muzicieni, recunoscuţi pentru talentul şi pasiunea pentru muzică. Concertele The Straits se bucură de o largă apreciere în lumea întreagă, astfel că evenimentul din 1 decembrie, organizat de Phoenix Entertainment, este unul de neratat.

Biletele la categoria VIP şi la categoria a IV-a sunt aproape epuizate. Biletele rămase disponibile se găsesc la preţurile de 345, 240, 155, 105 şi 65, în funcţie de categorie, prin reţeaua Eventim, magazinele Orange, Germanos, Vodafone şi Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online, pe www.eventim.ro.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *