Concert "Vunk la inaltime", pe 9 decembrie, la Otopeni

By  | 

Concertul Vunk la inaltime este o premiera pentru piata muzicala romaneasca prin punerea in scena a unui concept care presupune ca scena si decorul sa inceapa chiar de la intrarea in sala, publicul fiind parte principala in constructia si evolutia concertului. Totul va fi filmat, inregistrat si lansat pe DVD in primavara anului 2012.

„Spectacolul nostru este povestea unui om cu o varsta inaintata care zboara impreuna cu noi intr-un avion care il va duce in toate colturile sufletului lui, trezindu-i toate emotiile pe care le credea amortite de trecerea anilor si de problemele uzuale ale fiecaruia dintre noi.

Personajul nostru este interpretat de Marius Manole, poate cel mai talentat si premiat actor de dupa ’90. Pentru filmul care va insoti concertul in timp real, l-am trecut prin multe incercari pe Marius: l-am imbatranit, a cazut cu avionul, s-a scufundat cu avionul, a vazut moartea cu ochii, si-a regasit tineretea sufletului si toate astea in doar o ora si 45 de minute cat o sa dureze spectacolul nostru. In afara de colaborarea cu Marius Manole, in concert mai avem doi invitati extraordinari, cu o istorie si o cariera la inaltime”, a declarat Cornel Ilie, solistul Vunk.

  • Biletele s-au pus in vanzare in magazinele Diverta si pe www.myticket.ro. Informatii despre concert se gasesc pe pagina oficiala Vunk de pe Facebook. In 2011, Vunk, desemnata cea mai buna trupa rock la Premiile Radio Romania, a lansat hiturile „Artificii pe tavan”, „Vreau o tara ca afara” si „Pleaca” (in duet cu Antonia).

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *