Concert Hooverphonic la Fratelli Studios, pe 10 iunie 2011

By  | 

Trioul Hooverphonic revine in Romania in aceasta vara, in formula Alex Callier, Raymond Geerts si Noémie Wolfs, in cadrul turneului de promovare a celui mai recent album al lor, The Night Before.

Biletele, la pretul de 110 lei (in ring) sau 180 de lei (pe podium, cu loc la masa) pot fi achizitionate in reteaua Eventim, din magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Carturesti si Humanitas si prin intermediul site-ului www.eventim.ro.

Muzica Hooverphonic refuza oricare incadrare. Trupa si-a extins repede stilul spre punctul in care nu mai poate fi inclusa in niciun gen muzical.

De la trip-hop-ul de pe albumul de debut, New Stereophonic Sound Spectacular (1996), la fusion-ul electro de pe Blue Wonder Power Mil (1998) sau la aranjamentele acustice de pe The Magnificent Tree (2000), sound-ul Hooverphonic este intr-o continua evolutie.

Hituri precum Eden, Mad About You, 2 Wicky, Vinegar and Salt sau coverul dupa Shake The Disease al celor de la Depeche Mode au rulat intens la posturile de radio si televiziunile muzicale romanesti.

Combinatia aranjamentelor la chitara cu elemente new-wave si synth-pop restructurate cu ajutorul calculatorului au drept rezultat single-uri de o frumusete seducatoare.

Single-ul The Night Before, lansat la sfarsitul anului 2010, a constituit primul pas al trupei alaturi de solista actuala, Noémie Wolfs. Albumul cu acelasi nume a fost lansat in noiembrie 2010 si a castigat discul de platina in Belgia, la scurt timp dupa lansare.

Muzica celor de la Hooverphonic a stat mereu aproape de ecranul cinematografic. "2 Wicky" a aparut in numeroase filme (I Know What You Did Last Summer, Permanent Midnight, Stealing Beauty) si a fost folosita pentru coloana sonora a serialului HBO Entourage.

"Eden" a figurat pe coloana sonora a filmului I Still Know What You Did Last Summer si a serialului La Femme Nikita.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *