Concert Cuantune la A glass of Jazz pe 4 martie!

By  | 

Cuantune a luat fiinta in primavara anului 2010, la initiativa a doi muzicieni cu personalitati total diferite, Cruxfader si Elizabeth.

Diferentele dintre cei doi au fost insa si elementele care i-au adus impreuna, acestea punandu-si definitiv amprenta asupra compozitiilor Cuantune, un mix eclectic de classic, nu- si acid- jazz, cu influente trip-hop, electro, soul si funk. Primul single oficial al trupei se numeste Stand up on your feet (we’re having a party) – acesta remarcandu-se printr-un sound inedit, o demonstratie de creativitate ce speculeaza inteligent confluenta unor genuri muzicale ce la o prima ascultare ar putea parea contradictorii.

Elizabeth, una dintre cele mai bune voci de jazz a noii generatii, a luat primele lectii de pian la varsta de 7 ani iar mai apoi a studiat canto-ul clasic, insa dragostea pentru muzica jazz a convins-o sa se dedice total acestui stil.

Cruxfader a inceput sa compuna inca de la varsta de 13 ani, invatand singur teorie muzicala si experimentand cu ritmuri si sound-uri prin numeroase colaborari cu artisti din zona hip-hop si soul. Alaturi de Elizabeth si Cruxfader, pe scena The Ark Lounge vor urca vinerea aceasta Andreas Aron (contrabas) si Matt Smith (tobe).

Cuantune va concerta, vineri, 4 martie in cadrul seriei "A glass of Jazz", la The Ark Lounge, incepand cu ora 21:00, in cadrul unei seri speciale, in care ritmurile moderne si cele clasice se vor imbina in cel mai armonios si delicat mod posibil. Intrarea este libera.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *