Concert Cuantune @Cubul Taranului

By  | 

Te aşteptăm să simţi groove-ul alături de Elizabeth, Mario, Alex şi Andreas, să le asculţi poveştile şi să te bucuri de muzica lor. Ia parte la o seară în care vinilul va învârti sunete de jazz şi RnB, în care basul şi pianul vor colora versurile.

Cruxfader şi Elizabeth sunt cei doi compozitori din spatele CUANTUNE, având alături în show-urile live muzicieni precum Andreas Aron (contrabas, bas electric) şi Alexandru Olteanu (pian). Printre piesele de succes lansate până la acest moment se numără “Stand Up On Your Feet”, “This Time”, ‘Tonight”, “Addicion”, şi "În lumea mea", ultima compoziţie reprezentând cel mai recent single al trupei care poate fi ascultat pe link-ul de aici.

Elizabeth, una dintre cele mai bune voci de jazz a noii generaţii, a fost influenţată muzical, încă din copilărie, tatăl ei cântând la acordeon, iar bunicul la saxofon. A luat primele lecţii de pian la vârsta de şapte ani, a studiat canto-ul clasic, însă dragostea pentru muzica jazz a convins-o să se dedice total acestui stil, în prezent studiind jazz-ul vocal.

Cruxfader a început să compună încă de la vârsta de 13 ani, fascinat de beat-urile hip-hop. Din spatele laptop-ului, platanelor, mixerului şi a clapei, a învăţat singur teorie muzicală, experimentând cu ritmuri şi sound-uri prin numeroase colaborări cu artişti din zona underground hip-hop şi soul, atât din România, cât şi din Irlanda, unde a locuit timp de cinci ani. Descoperindu-şi pasiunea comună pentru muzică, în special pentru muzica jazz, Cruxfader şi Elizabeth s-au hotărât să cânte împreună şi au pus bazele proiectului CUANTUNE.

Intrare: 25 Ron – include primul album Cuantune – „I Jazz Wanna Be With You”. Albumul a fost lansat exclusiv în mediu online. Cei prezenţi vor primi un cartonaş ce va conţine toate informaţiile necesare pentru a intra în posesia albumului.

Event FB

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *