Colier statement DIY folosind servetele (tutorial video)

By  | 

Tuturor ne plac accesoriile, însă uneori cheltuim prea mult pe ele şi, în plus, este greu să găsim unele unice. Dacă vrei să porţi brăţări cum nu mai are (aproape) nimeni şi să păstrezi şi banii, de ce nu ai încerca să îţi faci singură?

Astăzi îţi vom prezenta o metodă foarte simplă pentru a-ţi face singură un colier statement. Vei avea nevoie de şerveţele sau hârtie igiencă, lipici, vopsea în culorile alese de tine şi un şnur.

Pentru început, umezeşte serveţelele sau hârtia igienică (doar puţin, cu grijă să nu se rupă), apoi adaugă nişte lipici. Fă o biluţă, după care modeleaz-o în forma dorită. Las-o la uscat şi apucă-te de restul formelor.

După ce toate formele s-au uscat, vopseşte-le într-o singură culoare, cu un model sau ombre – fii creativă! După ce vopseaua s-a uscat, fă o gaură cu un ac mai gros în centrul fiecărei forme, pentru a trece şnurul prin fiecare. Când ai terminat, fă un nod şnurului.

Şi asta este tot! Simplu, nu-i aşa? Acum nu mai trebuie decât să porţi noul colier statement la petrecerea de Crăciun sau Revelion. 

Mai jos poţi urmări un tutorial video foarte reuşit care te va ajuta să creezi acest colier statement.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *