Circus prezinta Hercules And Love Affair

By  | 

Lansata in 2008, trupa construita in jurul lui Andrew Buttler, producator si DJ, a reusit performanta de a intra in celebrul Pitchfork top 10 cu albumul sau de debut, Hercules and Love Affair, impunandu-se ca o trupa care a adus inapoi distractia in casa DFA Records – inovatoarea casa de discuri new-yorkeza, care a creat in lumea muzicala revolutia numita LCD Soundsystem.

Cu Hercules and Love Affair s-a nascut o noua voce a muzicii de dans in SUA si un nou tip de show live ce reuneste tot ce poate fi mai incitant pentru aceste vremuri: un mix pan-sexual de voci, talente si aparitii epatante.

Andrew Buttler – fondatorul trupei – si Kim Ann Foxman – solista, DJ si designer – si-au propus inca de la inceput sa aduca pe scena invitati si colaboratori de marca din toate colturile lumii. Invitatii primului album au fost nume care au marcat istoria muzicii: Anthony Hegarty (solistul laureat Mercury al trupei de dark cabaret „Anthony & The Johnsons”), basistul Tyler Pope al trupei, diva Nomi, o voce si o aparitie senzationala, Tim Goldsworthy, patron al DFA Records si fondator al grupului UNKLE.

Cu atatea nume, show-urile Hercules and Love Affair nu aveau sa fie altfel decat incendiare, pastrandu-si intotdeauna caracterul disco revivalist cu focus pe scena de dans.

La trei ani de la debut, Hercules And Love Affair revine cu un nou album, „Blue Songs” lansat la inceputul acestui an si cu o noua componenta construita in jurul lui Andrew si Kim. Soundul abordat este un omagiu adus anilor ’90, extrasul pe single care poarta sugestiv numele „My House” relevand un Andrew atent la influentele soul si la puterea de a activa scena de dans.

In noua componenta intra nume ca Kele Okereke (Bloc Party), Aerea Negrot, Shaun Wright si producatorul Mark Pistel, care a lucrat cu Grace Jones si Meat Beat Manifesto. Pe langa atentia la detalii si perfectiunea pieselor, Hercules and Love Affair pastreaza in actul lor live aceeasi reteta de succes: un mix de senzualitate si riff-uri molipsitoare de bass.

In deschidere si la inchidere vor canta Khidja –

Obisnuiti ai petrecerilor Circus, Rusu si Flore s-au antrenat sa se lupte cu Hercules in jazz, funk, disco, house…si altele.

Biletele pentru acest concert sunt disponibile prin Eventim: magazinele Germanos, Orange¸ Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro putand fi procurate in avans la pretul de 70 lei si in seara evenimentului la pretul de 100 lei.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *