Cheryl Cole lanseaza "Messy Little Raindrops"

By  | 

Munca la noul album a inceput cu sesiuni de scriere a versurilor, la doar o zi dupa prestatia de succes a lui Cheryl Cole de la BRIT Awards din februarie, cand artista a plecat acasa cu premiul pentru Cel Mai Bun Single acordat piesei „Fight For This Love”.

Primul cantec inregistrat a fost si primul single de pe noul album, „Promise This”. Piesa este deja foarte apreciata de fani si este unul dintre single-urile care se bucura de cea mai mare ascensiune in topurile din Marea Britanie.

Noul material combina muzica pop cu R&B-ul si dance-ul. Cheryl a lucrat cu producatori noi, printre care Starsmith (Ellie Goulding/Kylie Minogue), Shux (Jay Z) si JR Rotem (Rihanna/Jason Derulo).

Albumul include si colaborari speciale cu Dizzee Rascal la piesa „Everybody, Everyone” si Travie McCoy la „Yeah Yeah”.

Anul trecut Cheryl a devenit unul dintre cele mai de succes staruri pop. Albumul sau „3 Words” a urcat pe prima pozitie a clasamentelor si a castigat trei discuri de platina in Marea Britanie.

Primul single „Fight For This Love” a devenit piesa cu cea mai rapida vanzare in 2010 si a ajuns number 1, iar „3 Words” si „Parachute” au intrat si ele in top 5 in Marea Britanie si vandut acolo peste 1.5 milioane de exemplare. In Romania, „Parachute” a ocupat primul loc in topul celor mai difuzate piese timp de 6 saptamani consecutive.

In aceasta primavara Cheryl li s-a alaturat celor de la Black Eyed Peas ca invitat special in turneul lor si a incantat multimea cu prestatiile sale live. Turneul a purtat-o pe Cheryl prin intreaga Europa. „Prestatia lui Cole a fost una puternica. Artista are abilitati vocale excelente”, a scris ziarul The Independent.

Pe langa toate acestea Cheryl Cole a fost ocupata cu cel de-al treilea sezon ca membru al show-ului TV number 1 in Marea Britanie, X Factor si a devenit deja mentorul a doi dintre castigatori.

Cheryl este ambasador L’Oreal Paris si desigur, continua sa fie membra a trupei Girls Aloud.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *