Cele mai sexy filme din toate timpurile

Ultima parte a francizei Fifty Shades are premiera luna aceasta, dar nu e singurul film perfect pentru vizionări fierbinți cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. Iată cele 10 filme care ne ridică întotdeauna pulsul și mișcările pe care le poți recrea la tine în dormitor.

Body Heat (1981)

Ned (William Hurt) și Matty (Kathleen Turner) se lasă consumați de un preludiu scandalos și plin de suspans care duce la o partidă sălbatică de sex… și câteva geamuri sparte.

DIY: Dacă ai curaj, fă-i o vizită iubitului tău îmbrăcată doar în lenjerie intimă sexy și un palton lung. Când partenerul tău va deschide ușa, arată-i ce ai sub palton și împinge-l în cel mai apropiat perete pentru a-i da un sărut pasional.

9 ½ Weeks (1986)

Un șmecheraș de pe Wall Street (Mickey Rourke) extinde limitele senzoriale ale unei pasionate de artă (Kim Basinger) atunci când o convinge să închidă ochii, după care o hrănește senzual cu fructe și șampanie.

DIY: Privându-te de un simț (vederea) le amplifici pe celelalte (gustul, atingerea). Leagă-ți iubitul la ochi, după care jucați-vă cu cuburi de gheață, căpșune sau orice vă face cu ochiul.

Top Gun (1986)

Pe sunetele senzuale ale piesei Take My Breath Away, balada languroasă a trupei Berlin, filmul descrie aventura înălțătoare (pe alocuri la propriu!) dintre un pilot de vânătoare încrezut (Tom Cruise) și instructorul său de zbor (Kelly McGillis).

DIY: Înainte să vă băgați în pat, dați la maxim cunoscuta piesă de dragoste. Așează-te deasupra și sincronizează-ți mișcările cu ritmul seducător al melodiei.

How Stella Got Her Groove Back (1998)

Un localnic din Jamaica (Taye Diggs) cucerește o femeie mai în vârstă, de succes (Angela Bassett), venită în vacanță… satisfăcând-o în toate modurile posibile.

DIY: Inițiază regula ”nevoile mele primează”, sugerându-i partenerului tău să-și concentreze atenția pe întregul tău corp în timpul preludiului, până obții satisfacția supremă.

Cruel Intentions (1999)

Acest film cult al anilor nouăzeci conține o scenă de pierdere a virginității neașteptat de suavă între Annette (Reese Witherspoon), o tânără angelică, nou-venită în oraș, și Sebastian (Ryan Phillippe), un bad boy putred de bogat.

DIY: În timpul poziției misionarului, menține contactul vizual cu partenerului și sărută-l delicat pe gât pentru a mări gradul de intimitate.

Citeşte continuarea articolului în ediţia de februarie a revistei Cosmopolitan Romania.

FOTO: PR. Traducere și adaptare: Roxana Dobriță

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.