Cele mai populare restaurante din București

Există numeroase restaurante în București, dar nu știi unde să iei masa? Iată care sunt cele mai populare din ultimul an.

Bucureștiul e plin de terase, baruri, restaurante și tot feluri de localuri. Chiar dacă îți place să descoperi mereu unul nou, ai vrea ca cele pe care le încerci să aibă un meniu destul de diversificat, să nu fie prea scump pentru ce oferă, iar servirea să fie impecabilă.

Citește și: Unde să stai la restaurant pentru a nu mânca mult 

Pentru a te ajuta, COSMO ți-a pregătit o listă de 5 restaurante foarte populare în ultimul an.

Copper’s Pub se află pe bulevardul Hristo Botev nr. 25, iar în meniu găsești preparate diverse, de la burgeri, salate și supe la paste, coaste de porc și cotlet de vițel. Au loc și evenimente precum concerte (obișnuite sau umplugged), jam sessions, stand up comedy sau piese de teatru.

Journey Pub se află pe strada George Enescu nr. 25 și nu este doar un local unde să iei masa – te poți juca pe Playstation, găsești și o masă de foosball, dar și boardgames. Au loc și workshop-uri, concerte live sau diferite activități pentru copii. Poți servi mic dejun și brunch, sandwich-uri, supe, salate, paste, pizza, feluri principale, desert și, bineînțeles, cocktail-uri delicioase și smoothie-uri sănătoase.

Citește și: Reguli de etichetă la restaurant

Caru’ cu bere este unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Centrul Vechi (se află pe strada Stavropoleos nr. 3-5). Nu e o alegere ideală dacă vrei să mănânci ceva light sau vegetarian (nu există multe astfel de opțiuni), dar, dacă ai prieteni care te vizitează din altă țară, pot gusta aici preparate tradiționale românești.

BackYard Garden & Pub se află pe strada Popa Nan nr. 5 și este, în primul rând, berărie. Găsești însă și un meniu destul de variat, iar serviciile sunt de calitate. Au loc foarte des spectacole de teatru, concerte sau alte evenimente.

Borsalino se află pe bulevardul I. C. Brătianu nr. 42-44, iar în meniu găsești pizza, paste, panini, salate și deserturi. Se fac și livrări la domiciliu!

Care e restaurantul tău preferat din București?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.