Cele mai populare cafenele din București

Există numeroase cafenele în București, dar nu știi pe care să le frecventezi? Iată care sunt cele mai populare din ultimul an.

Bucureștiul e plin de terase, baruri, restaurante și tot feluri de localuri. Chiar dacă îți place să descoperi mereu unul nou, ai vrea ca cele pe care le încerci să aibă un meniu destul de diversificat, să nu fie prea scump pentru ce oferă, iar servirea să fie impecabilă.

Citește și: Cele mai populare baruri din București 

Pentru a te ajuta, COSMO ți-a pregătit o listă de 5 cafenele foarte populare în ultimul an.

Cremeria Emilia se află pe strada Franceză nr. 38-42 și este, de fapt, o gelaterie cu produse absolut delicioase! Locația centrală și meniul variat (aici se vând și torturi sau prăjituri) o fac, însă, locul ideal pentru a savura o cafea.

Frudisiac se află în zona Piața Dorobanți, pe Intrarea Bitolia nr 4. Prețurile sunt ceva mai măricele, însă atmosfera este una primitoare, iar meniul include și gustări delicioase.

5 to go – Lahovari se află pe strada Eremia Grigorescu (Piața Lahovari), vizavi de teatrul Țăndărică. În această cafenea orice produs costă doar 5 lei – un motiv în plus să o încerci!

Citește și: Cele mai populare restaurante din București 

M60 se află pe strada Mendeleev nr 2. și este considerată una dintre cele mai cool și „hipsterești” localuri din oraș. Găsești aici și mâncare! M60 este pet friendly, kid friendly & gay friendly.

Origo se află pe strada Lipscani nr 9 și este o cafenea care seara se transformă în cocktail bar. Meniul este foarte variat, iar selecția produselor îți oferă arome inedite.

Care este cafeneaua ta preferată din București?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.