Cele mai populare baruri din București

Există numeroase baruri în București, dar nu știi unde să ieși la o bere sau un cocktail? Iată care sunt cele mai populare din ultimul an.

Bucureștiul e plin de terase, baruri, restaurante și tot feluri de localuri. Chiar dacă îți place să descoperi mereu unul nou, ai vrea ca cele pe care le încerci să aibă un meniu destul de diversificat, să nu fie prea scump pentru ce oferă, iar servirea să fie impecabilă.

Citește și: Cele mai populare restaurante din București 

Pentru a te ajuta, COSMO ți-a pregătit o listă de 5 baruri foarte populare în ultimul an.

Control este situat pe strada Constantin Mille nr 4 și este, de fapt, un club cu terasă. Prețurile sunt medii, spațiul destul de mare, săptămânal au loc concerte, iar dacă ești curioasă ce muzică se ascultă acolo găsești pe site-ul clubului un radio.

Godot Cafe Teatru este situat pe strada Blănari nr 14 și este, așa cum indică și numele, un bar-cafenea unde au loc piese de teatru și alte spectacole. Prețurile sunt medii spre mari (găsești meniul pe site) și poți lua și o gustare – sau o masă în toată regula.

Acuarela este situat pe strada Polonă nr 40. Găsești aici un decor primitor și o atmosferă caldă, muzică jazz, piese de teatru și alte evenimente culturale.

Citește și: Consumul de alcool cauzează apariția cancerului, arată un studiu 

Fabrica este situat pe strada 11 iunie nr 50 și cel mai probabil ai auzit de local datorită concertelor ce au loc aici. Însă Fabrica are și o zonă de bar (+terasă), unde vei găsi prețuri mai mult decât decente, sercivii de calitate și muzică bună.

Oktoberfest este situat pe strada Gabroveni nr 16, pe strada Franceză nr 3 și pe strada Șelari nr. 9-11 (exact, există 3 baruri Oktoberfest). Prețurile sunt mici spre medii – găsești meniul online.

Care este barul tău preferat din București?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.