Cele mai inspirate 5 cadouri pentru bărbaţi pasionaţi de tehnologie

Să cumperi cadouri pentru bărbaţi nu este deloc o misiune uşoară, deşi poate părea mai simplu decât să achiziţionezi un dar pentru o doamna sau domnişoară. Dacă vrei că soţul, iubitul, fiul, prietenul sau şeful tău să aprecieze cu adevărat ceea ce îi cumperi, renunţă la cadouri cliseice precum cămăşile, curelele sau acele de cravată, şi surprinde-l cu un cadou inedit! Unele dintre cele mai inspirate cadouri pentru bărbaţi sunt gadgeturile, mai ales dacă este vorba despre ultimele inovaţii apărute pe piaţă. Iată mai jos câteva dintre cele mai inspirate idei:

1. Boxa stereo portabilă Bluetooth BoomBox cu SubwooferMulţi bărbaţi sunt înnebuniţi după muzică şi nu ţin această pasiune pentru ei, ci vor să le arate şi prietenilor ce au mai descoperit. Această boxa stereo portabilă de la GadgetWorld este dotată cu subwoofer şi permite conectarea, prin Bluetooth, la smartphone, fiind capabilă să transmită sunete la o calitate foarte bună. În plus, boxa are un aspect foarte elegant, cu o carcasa din lemn negru, fiind practic combinaţia ideală între o boxa de birou şi una profesională de mari dimensiuni. Boxa are 1,2 kilograme şi 120x195x165 mm.

2. Ochelari de soare cu înregistrare video VGA 1280×960

Pe lângă faptul că îi oferi nişte ochelari de soare care arată foarte cool, bărbatul important din viaţa ta va putea să filmeze orice din aria să vizuală. Acest cadou este ideal pentru bărbaţii activi, care aleargă, merg cu bicicletă sau urcă pe munte. Este un cadou practic şi inedit în acelaşi timp, pentru persoanele care adopta un stil de viaţă activ şi vor să fie la curent cu ultimele gadgeturi.

3. VR Box – Ochelari Realitate Virtuală

Ochelarii VR reprezintă poate cel mai la modă gadget, fiind unul dintre cele mai potrivite cadouri pentru barbati. Aflaţi în oferta GadgetWorld, aceşti ochelari includ lentile de ultima generaţie, putând fi folosiţi fără probleme chiar şi de către cei care suferă de miopie, datorită designului special conceput pentru aceştia. Cu ajutorul acestor ochelari, bărbaţii pasionaţi de tehnologie şi nu numai pot explora o lume complet nouă şi vor avea parte de senzaţii tari, de care nu au cum să aibă parte cu uşurinţă în alt mod.

4. Căşti Bluetooth wireless 2.1 Yoga

Printre cele mai apreciate cadouri pentru bărbaţi, căştile wireless ar trebui să fie un „must” pentru orice bărbat care se respectă şi adoră tehnologia. Dacă ştii că iubitului, fiului sau şefului tău îi place să asculte muzică preferată oriunde merge, la cumpărături, în parc ori în mijloacele de transport în comun, atunci această este alegerea ideală. În plus, pe lângă muzică, aceste căşti sunt dotate şi cu microfon încorporat, pentru preluarea apelurilor telefonice.

5. Glob Disco Petrecere

Un cadou mai puţin practic, însă poate chiar mai distractiv decât cele de mai sus, Globul Disco Petrecere de la GadgetWorld este format din două sfere cu oglinzi, iar modurile de iluminare sunt multiple, la fel şi culorile disponibile: roşu, albastru, verde. Dacă aceste idei de cadouri pentru bărbaţi te-au inspirat, te aşteptăm pe site-ul GadgetWorld.ro, unde le găseşti pe toate, plus multe altele.

Un articol în colaborare cu Adserving Iagency

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.