Cele mai înfricoșătoare legende urbane

Au mai rămas doar 3 săptămâni până la Halloween, iar noi suntem deja „in the mood”. De aceea, ți-am pregătit o listă cu cele mai înfricoșătoare legende urbane din întreaga lume.

La Llorona

Această legendă urbană provine din Mexic și este despre o mamă numită Maria (aka La Llorona) care și-a aruncat copiii în râu când a aflat că soțul ei nu îi este fidel. Ea a regretat imediat ce a făcut, iar legenda spune că dacă te plimbi pe lângă râurile din zonă după lăsarea întunericului, îi poți vedea fantoma. Se spune că poartă o rochie lungă din dantelă albă, iar dacă te uiți la ea vei muri.

Bloody Mary

Cu siguranță cunoști această legendă urbană și poate chiar ai testat-o în propria ta baie. Se spune că dacă stai în fața unei oglinzi cu lumina stinsă și spui de 3 ori „Bloody Mary”, un cadavru plin de sânge va apărea în oglindă.

Chupacabra

Această legendă urbană a apărut în Puerto Rico prin anii ’90 și se crede că un animal bizar omoară capre și alte animale de fermă. Inițial, au fost descoperite 8 oi golite de sânge, iar câteva luni mai târziu au fost ucise foarte multe animale de fermă. După aceea, oamenii din întreaga lume au început să citească știri despre animale de fermă care au fost găsite cu 2 răni și golite de sânge.

Omul-capră din Maryland

Legenda spune că un om de știință s-a transformat într-o creatură jumătate om-jumătate capră și a început să ucidă oameni cu un topor.

Omul-molie

Este asemănător cu Omul-capră, doar că este pe jumătate molie. Se crede că ar locui în Statele Unite și ar fi apărut pentru prima dată prin anii ’60.

Copiii cu ochi negri

Și această legendă urbană a apărut prin anii ’90. Nu se știe dacă sunt vampiri sau alt tip de monștri, dar se pare că locuiesc prin Texas și sunt foarte înfricoșători.

Slender Man

Deși Slenderman este 100% ficțiune (a fost inventat în 2009), povestea sa a fost atât de populară încât unele persoane chiar au început să creadă că este adevărat. Despre el se crede că este foarte înalt și slab, cu mâini lungi, care atârnă; locuiește în păduri și se hrănește cu copii.

Tu ce alte legende urbane mai cunoști?

 

Citește și: Cele mai populare machiaje pentru Halloween din 2018 

*articol preluat din Cosmopolitan US (autor: Mehera Bonner)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.