Cele mai inedite localuri din Bucuresti

Chiar dacă în Bucureştiul găsim sute de baruri, puburi, cluburi şi restaurante, mulţi dintre noi ne-am plictisit deja de localurile pe care le frecventăm. Din fericire, există în capitală câteva localuri interesante şi originale unde sigur te vei simţi grozav.

Iată cele mai cool localuri inedite din Bucureşti:Dacă te-ai săturat de chelnerii nesuferiţi, cu siguranţă ţi-ai imaginat măcar o dată un local unde servirea să fie făcută de nişte roboţi. Din păcate, nu suntem atât de evoluaţi, însă ce ai spune să fi servit de nişte trenuleţe? În incinta hotelului Caro din Barbu Văcărescu nr. 164, vei găsi La Trenuleţe, unde tot ce comanzi îţi este adus la masă de un tren cu vagoane. Alegi ce îţi doreşti din meniu, compostezi un bileţel pe care îl pui în tren, apoi acesta se întoarce cu ce ai cerut. Simpatic, nu-i aşa?

Cele mai cool localuri pentru nefumatori din Bucuresti

Când eram mici, părinţii ne repetau mereu să mâncăm frumos, cu furculiţa şi cuţitul, pentru a nu ne face de răs când ieşim în oraş. La restaurantul Excalibur (strada Academiei, nr. 39-41), în schimb, poţi uita de aceste reguli! Bucură-te de preparate regeşti la acest restaurant cu specific medieval, unde mâncarea se consumă cu mâna, iar comanda îţi este adusă de chelneri îmbrăcaţi în costume medievale.

Multe persoane lucrează de acasă, dar preferă să iasă la o cafenea pentru a lucra. Însă nu poţi face asta în fiecare zi, pentru că te costă cam mult să faci consumaţie timp de 4-5 ore zilnic. Dacă îţi doreşti să nu plăteşti nimic din meniu (pare incredibil, nu?), SenecaAntiCafe este locul potrivit pentru tine. Conceptul a fost lansat în urmă cu trei ani de către un rus, iar de curând a fost adus şi în România. Tot ce plăteşti este 8 lei pe oră şi ai la dispoziţie ceai şi snacks-uri, boardgames, cărţi şi reviste, proiectoare, scaner, imprimantă, Wi-Fi, mese de lucru, dar şi o bucătărie unde îţi poţi prepara sau încălzi mâncarea.

Recomandari de ceainarii in Bucuresti

Dacă eşti fană a ciclismului, barul Bicicleta (strada Şelari, nr. 2) din Centrul Vechi este locul ideal pentru tine. Mobilierul este realizat manual din componente ale bicicletelor vintage: în loc de scaun stai pe o şa, masa are coarne de bicicletă, iar la bar ai la dispziţie pedale pe care îţi poţi sprijini picioarele. 

Count Dracula Club din Splaiul Independenţei, 8A, este un local tematic care are mult succes în rândul străinilor fascinaţi de pvestea celebrului vampir din România. Vei fi servită chiar de către contele Dracula, care tocmai ce a ieşit din sicriu. Poate că preţurile nu sunt tocmai cele mai mici, dar decorul şi atmosfera te vor impresiona în mod plăcut.

Situat pe strada George Enescu, nr. 25, Journey Pub este un pun original unde niciun detaliu nu a fost lăsat la voia întâmplării. Primeşti meniul într-un geamantan, pereţii sunt umpluţi de felicitări din vacanţe şi fotografii, de tavan sunt agăţate baloane zburătoare, în curte găseşti felinare şi hamace etc. De asemenea, ai la dispoziţie tablete, Wi-Fi gratuit, boardgames, te poţi bucura de concerte live sau de workshop-uri şi îţi poţi aduce cu tine şi căţelul.

Tu ai vizitat vreunul dintre aceste localuri? Ce ai mai adăuga pe listă?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.