Cele mai frumoase replici de dragoste din filme

1. Toate femeile au frustrări, dar trebuie să înţelegi o dată pentru totdeauna că în ochii lui eşti perfectă. Iar Andrew Lincoln i-a spune în cel mai frumos mod lui Keira Knightley în ”Love Actually” (2003): ”To me you are perfect / Pentru mine eşti perfectă aşa cum eşti”. Cum să nu îl crezi?

2. Crezi în dragostea la prima vedere? Momentul în care prvirile vi se întâlnesc şi orice cuvânt apare pe buze, oricât de stupid sau banal, este de ajuns să te îndrăgosteşti iremediabil? Ei bine, ”You had me at hello” este o frază care evocă acest sentiment puternic în ”Jerry Maguire” (1996). Protagoniştii sunt Renee Zellweger şi Tom Cruise. Cu alte cuvinte, taci şi sărută-mă!

3. Unul dintre cele mai frumoase filme de dragoste cu fundal de toamnă, ”When Harry met Sally” (1989) ne oferă una dintre cele mai sincere şi grozave declaraţii de dragoste. Harry (Billy Crystal) îi spune lui Sally (Meg Ryan) că ”atunci când îţi dai seama că vrei să îţi petreci restul vieţii împreună cu cineva, vrei ca restul vieţii tale să înceapă cât mai repede”. Când îţi întâlneşti jumătatea nu vei concepe viaţa fără el/ea.

4. Dragostea este sentimentul care ne uneşte. În faţa ei suntem egali, aşadar atunci când partenerul tău are o personalitate puternică ce te intimidează, aminteşte-ţi asta. Personajul Juliei Roberts, un strar internaţional, este cel care îi spune personajului lui Hugh Grant în ”Notting Hill” (1999) ”Sunt doar o femeie care stă în faţa unui bărbat şi îi cere să o iubească”

5. Oricâte greutăţi apar în viaţă şi în relaţii, amintirile vor rămâne pentru totdeauna, mai ales cele frumoase. Atunci când totul pare pierdut, aminteşte-ţi de vremurile bune şi păstrează-le aproape de sufletul tău. În clasicul film de dragoste ”Casablanca” (1942) cu Huphrey Bogart şi Ingrid Bergman, cei 2 iubiţi se despart aminindu-ţi de relaţia lor la început ”We’ll always have Paris”.

6. Unul dintre cele mai pasionale complimente pe care un bărbat i le poate face iubitei sale este cel pe care i l-a făcut Rhett Butler (Clark Gable) lui Scarlett O’Hara (Vivien Leigh) în faimoasa producţie din 1939,  ”Gone with the Wind": ”Ar trebui să fii sărutată, des, de cineva care se pricepe”.

7. Ce poate fi mai sincer decât declaraţia de dragoste a unui copil? Ei bine, în ”Sweet Home Alabama” (2002), Dakota Fanning îl întreabă pe prietenul ei de ce ar trebui să se căsătorească cu el. Răspunsul este unul pe cât de simplu, pe atât de convingător: ”ca să te pot săruta mai des” spune acesta. Ei bine, răspunsul ar fi atunci cu siguranţă ”DA”!

Care este replica ta preferată dintre cele mai sus şi pe care dintre filmele de dragoste enumerate le-ai văzut deja? Ţi le recomandăm cu mare drag pe toate 7 şi aşteptăm din partea voastră şi alte sugestii de replici de dragoste din filme.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.