Cele mai frumoase parcuri de distractie din Europa

Să ştii că nu eşti singura care visează să fie într-unul dintre cele mai frumoase parcuri de distracţie din Europa pentru a da frâu liber bucuriei copilului din tine. Cu imaginea unor distracţii copilăroase în minte, ne-am gandit că ar fi util să amintim cele mai frumoase parcuri de distracţii din Europa din dorinţa de a-ţi oferi alternativele posibile în situaţia în care eşti decisă să duci planul pană la capăt şi să pui la cale excursia perfectă într-o astfel de locaţie anul acesta.

Dyrehavsbakken, Danemarca

Dyrehavsbakken este cel mai vechi parc de distracţii din Europa şi este cunoscut sub numele de Bakken. Ceea ce face acest parc de distracţii atât de special, pe lângă faptul că este primul apărut, este locaţia sa: în mijlocul unei păduri ce îi oferă un aer de mister şi care te face să te simţi ca parte a unei comunităţi deosebite şi misterioase. Acesta include numeroase atracţii specifice unui parc de distracţii şi zeci de restaurante în care te vei putea relaxa după varietatea de aventuri trăite în faimoasele structuri montagne-rousse  si celelalte minuni distractive din acest parc.

Tivoli, Danemarca

Continuând lista ce include cele mai frumoase parcuri de distracţie din Europa, ne oprim acum asupra parcului cunoscut sub denumirea de Tivoli. Acesta este localizat în Danemarca şi a fost deschis în anul 1843. Este cel mai vizitat parc de distracţii din Scandinavia si al treilea în ceea ce priveşte numărul de vizitatori care îl aleg an de an. Vei fi atrasă de mutitudinea de activităţi distractive ce fac acest parc ideal nu doar pentru tine, ci şi pentru familia ta. Ai acces la tot ce îţi poţi dori în materie de grădini, carusele, cafenele, spectacole deosebite de pantomimă şi, bineînţeles, numeorase concerte deosebite. Dacă alegi Tivoli ca destinaţie pentru următoarea ta experienţă de neuitat atunci vei avea ocazia să retrăieşti distracţia supremă atât în cel mai vechi montagne-russe din lume, cât şi în noua atracţie a acestui parc, Vertigo, un montagne-russe extrem de spectaculos care a fost inaugurat în anul 2009.

Prater, Austria

Dacă încă nu te-am convins că este neapărat nevoie să trăieşti măcar o dată momentele speciale pe care doar zilele petrecute în cele mai frumoase parcuri de distracţie din Europa ţi le pot oferi, atunci avem un nou candidat care cu siguranţă te va face să îţi doreşti să te afli acolo în acest moment: Prater, Austria. Acest parc vienez poate fi considerat un adevărat prototip al unei lumi de fantezie, în care vei redescoperi bucuria copilăriei prin diverse maşinării pe şine zburând deasupra capului tău, într-o lume multicoloră şi plăcut gălăgioasă.

Dacă ceea ce îşi doreşti este un amestec de aventură, farmec specific şi tradiţie, cele mai frumoase parcuri de distracţie din Europa îţi vor oferi toate acestea şi mult mai mul, pentru o experienţă de vis în aceste tărâmuri ale copilăriei.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.