Cele mai frumoase filme de Craciun

Nu știi la ce filme să te uiți în perioada sărbătorilor? Iată cele mai frumoase filme de Crăciun!

Potrivite pentru o seară cu prietenii, cu iubitul sau cu familia, aceste filme se potrivesc perfect în perioada sărbătorilor! Am cules filme din toate genurile, pentru toate gusturile.

It’s a Wonderful Life (1946)

Scenariul se bazează pe povestirea „The Greatest Gift”, pe care Philip Van Doren Stern a scris-o în 1939 dar a publicat-o în 1945. Filmul este considerat ca fiind unul dintre cele mai îndrăgite din cinematografia americană și a devenit o tradiție vizualizarea acestuia în timpul sezonului de Crăciun.

The Polar Express (2004)

Eroul nostru nu crede în Moș Crăciun și nici în miracole, dar în ajunul Crăciunului un lucru extraordinar se întâmplă. La ușa casei sale apare un tren (Polar Express), iar conductorul îl invită înauntru. Aventura care va începe va întrece orice imaginație.

Elf (2003)

Nu toţi piticii lui Moş Crăciun sunt pitici… Este și cazul lui Buddy, un copil de la orfelinat care se strecoară în sacul plin de jucării al lui Moş Crăciun şi se trezeşte din întâmplare la Polul Nord! Atunci când îşi dă seama că nu se poate adapta în lumea spiriduşilor, Buddy hotărăşte să plece la New York pentru a-şi găsi adevărata familie şi să readucă sărbătoarea Crăciunului în conştiinţa celor ce nu vor să mai creadă în existenţa Moşului.

Gremlins (1984)

Un orășel idilic se pregătește de Crăciun. Adolescentul Billy primește de la tatăl sau un cadou special, un mogwai, o creatură mică și păroasă, care nu trebuie expusă la lumină puternică, udat și mai ales hrănit după miezul nopții. Când instrucțiunile nu sunt urmate, acesta se înmulțește, iar numeroasa progenitură începe să devasteze orașul și să ucidă oamenii cu o ferocitate ieșită din comun.

A Christmas Carol (2009)

O poveste de Charles Dickens despre un bătrân avar care trebuie să întâlnească fantomele Crăciunului trecut, Prezentului şi Viitorului apropiat, pentru a-l ajuta să reînvie bunătatea din inima lui rece.

A Christmas Story (1983)

Ralphie, un băiețel de 9 ani, visează să aibă o armă Red Rider BB și încearcă să îi convingă pe toți că acesta este cadoul perfect. Dar în încercarea lui se confruntă cu refuzul părinților, al învățătorului și chiar al lui Moș Crăciun însuși. Crăciunul se apropie și Ralphie îl vizitează pe Moș la magazinul universal sperând să obțină cadoul dorit.

The Nightmare Before Christmas (1993)

Plecând din oraşul Halloween, Regele Dovleac dă, din greşeală, peste intrarea în oraşul Crăciunului şi este atât de impresionat încât hotărăşte să-l răpească pe Moş Crăciun şi să împartă darurile în locul acestuia. Numai că buna intenţie se transformă în coşmar, pentru că, în locul obişnuitelor daruri, copiii primesc păianjeni, gândaci şi cranii. Cum se vor rezolva lucrurile?

 

Vizionare plăcută!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.