Cele mai frumoase 10 filme de Craciun

Am pregătit pentru tine recomandări de filme de Crăciun de toate felurile, timp să ai să le urmăreşti pe toate în tihnă, alături de cei dragi şi cu cele mai frumoase sentimente!

1. „Love Actually” (2003)

Pentru romantici am pregătit o recomandare de film de Căciun care implică mai multe poveşti de dragoste simultane, care se petrec în decorul Sărbătorilor de iarnă şi care te vor face să te amuzi de stângăcia noastră în a ne exprima sentimentele. Urmăreşte-i pe Hugh Grant, Emma Thompson, Liam Neeson, Keira Knightley şi alţi actori consacraţi cum îşi găsesc iubirea în cel mai fermecător decor posibil.

2. „Home Alone” (1990)

De parcă acest film mai are nevoie de prezentare… Ei bine, ”Home Alone” este un film care reuneşte întreaga familie în faţa televizorului în ziua de Crăciun şi care vă va face pe toţi să râdeţi cu lacrimi. Un puşti de doar 8 ani (Macaulay Culkin) este uitat de familie acasă în ziua de Crăciun şi trebuie să îşi păzească locuinţa de cei mai idioţi spărgători de case, interpretaţi cu mult haz de Joe Pesci şi Daniel Stern.

3. „Christmas Vacation” (1989)

Farmecul Sărbătorilor de iarnă constă în reuniunile de familie, dar ”Christmas Vacantion” ne arată ce întorsătură urâtă pot lua aceste evenimente. Un film de Crăciun plin de umor şi stereotipuri, în care planurile unei micuţe familii de a petrece Sărbătorile în linişte sunt date peste cap de sosirea unor musafiri mai dificili. Să vedem cum va face faţă capul familiei (Chevy Chase) în acest caz.

4. „The Santa Clause” (1994)

Iată o situaţie cu care nimeni nu se aşteaptă să se confrunte: l-ai ucis pe Moşu din greşeală şi eşti obligat să îi iei locul. Iar tu, de fel, nu iubeşti deloc Crăciunul, aşadar nu vrei să accepţi misiunea unică. Tim Allen, în rolul corporatistului fără inimă, se transformă fără să vrea în Moş Crăciun într-o comedie de Crăciun de tot râsul.

5. „Scrooged” (1988)

Bill Murray este un bărbat lipsit de scrupule, un om care găseşte satisfacţie în a le produce necazuri celorlalţi. Din acest motiv, Frank va fi vizitat de în Ajunul Crăciunului de 3 fantome care îl vo învăţa o lecţie…Oare îl vor învăţa minte pe nemilosul mogul sau îşi va contiua actele de cruzime?

6. „Bad Santa” (2003)

Dacă nu ştiai, nu toţi Moşii sunt buni, unii dintre ei au chiar intenţii necurate. Din fericire, Spiritul Crăciunului îl va ajuta şi pe infractorul nostru, interpretat de Billy Bob Thorton, să se schimbe şi să îi ajute pe cei din jur, mai exact pe un puşti grăsun fără apărare. Oare doar în filmele de Crăciun se schimbă oamenii în bine?

7. „Jingle All the Way” (1996)

Arnold Schwarzenehher este un tătic ce a uitat să îi cumpere cadoul dorit de Crăciun fiului său. Ştiind cât de dezamăgit va fi acesta, Howard este în stare să facă orice pentru a pune mâna pe roboţelul pe care fiul său şi-l doreşte atât de mult! Să îl urmărim pe faimosul Terminator în alte ipostaze mult mai comice şi fermecătoare.

8. „Elf” (2003)

E o lume nemiloasă cea în care trăim, vom afla din experienţa unui bărbat care a fost crescut de elfi şi care revine în lumea reală încercând să se adapteze. Will Ferrel este elful-pui-de-om care încearcă să se integreze în familia sa adevărată, într-un film de Crăciun de tot râsul!

9. „The Nightmare Before Christmas” (1993)

O poveste de Crăciun tragi-comică scrisă de ingeniosul Tim Burton, care ne aduce în atenţie o poveste bizară în care eroul este cel mai înfricoşător personaj de Halloween, Jack Skellington, care vrea să organizeze cel mai frumos Crăciun posibil. Dintenţiile sale sunt onorabile, Jack o dă în bară şi riscă să strice Crăciunul tuturor copiilor din lume. Această comedie neagră animată creeazăo lume fantastică într-un scenariu original, care reflectă probleme cu care ne confruntăm şi în lumea reală.

10. „Die Hard” (1988)

Bruce Willis îl interpretează pe un tată care vrea doar să îşi vadă familia de Sărbători şi care trebuie să lupte cu nişte infractori periculoşi pentru a-şi salva soţia şi pentru a ajunge în siguranţă acasă de Crăciun. Dacă eşti o iubitoare de filme de acţiune, probabil vei prefera acest film de Crăciun devenit un clasic şi care se bucură de interpretarea renumitului Bruce Willis.

Care dintre filmele de Crăciun de mai sus este preferatul tău şi ce alte filme ai mai adăuga tu pe această listă?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.