Cele mai fresh piese muzicale ale momentului

Ce se aude în boxele radiourilor şi în playlist-urile de peste tot? COSMO ţi-a făcut selecţia celor mai fresh piese muzicale ale momentului!

ShiftShift lanseaza albumul „Adevarul“

După numeroase colaborări de top, Shift lansează albumul „Adevărul”, material discografic la care a lucrat timp de doi ani şi a produs în total 60 de piese, din care a ales doar 16 pentru a le include pe materialul care prezintă un mix între underground şi pop. Compozitor şi producător de succes, Shift şi-a început drumul către topurile muzicale, în 2013, prin single-ul „Sus pe toc“ (feat. Marius Moga), care l-a propulsat direct în playlisturile de radio, tv şi club, în care a rămas de atunci prin hituri precum „După ani şi ani“ (feat. Vizi Imre), „Lejer“, „Rupem boxele“ (feat. Andreea Bănică), „Avioane de hârtie“ (feat. Andra), „Norocos“ (feat. What’s Up şi Connect-R), „Urca şi coboară“ (feat. Ruby) etc.Speak-Tropical-Heat_artworkSpeak lanseaza „Tropical Heat“

Piesa „Tropical Heat“ este produsă în studiourile HaHaHa Production, muzica este scrisă de Maxim Chisaru, Speak (Ştefan Sprianu), Constantin Bodea, Elena Moroşanu, Vlad Munteanu, iar versurile aparţin lui Speak (Ştefan Sprianu) şi Vlad Munteanu. „Inspirat de vremea tot mai caldă de afară, mi-a fost uşor să compun această piesă. Soarele strălucete cu tot mai multă forţă, plajele au început să se aglomereze, semn că vara e pe val… Nu ne rămâne decât să ne bucurăm de vreme bună, cu soare ca la tropice“, spune Speak.

Cabron feat. Stefan Banica - La masa mea_artworkCabron si Stefan Banica lanseaza „La masa mea“

Cabron şi Ştefan Bănică, doi artişti de top, cu zeci de hituri şi feat-uri surprinzătoare, lansează colaborarea anului: single-ul şi videoclipul „La masa mea“. O coproducţie Cat Music, HaHaHa Production şi MediaPro Music, piesa „La masa mea“ este compusă de către Cabron, Maxim Chisaru, Marius Pop şi este extrasă de pe albumul „Lupu DPM“, pe care Cabron urmează să-l lanseze.

JonJon Baiat Bun feat. Rashid si Alex Velea lanseaza „S.R.L. lu’ Jon“

„S.R.L. lu’ JON“ este cea mai nouă producţie hip-hop, semnată Jon Baiat Bun, în colaborare cu Alex Velea şi Rashid. Melodia este un manifest susţinut împotriva tuturor relelor-obiceiuri numite reguli într-un stat în care corupţia e tradiţie.

Etichete: hot
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.