Cele mai fiabile mașini de oraș pe care le poți obține prin servicii de închirieri auto în București

De obicei, femeile au criterii diferite de ale bărbaților, atunci când își aleg mașinile pe care le conduc. În timp ce masculii preferă bolizii cu sute de cai putere sub capotă, noi, fetele, optăm mai degrabă pentru siguranță și fiabilitate.

Vrem ca autoturismele noastre să fie suficient de încăpătoare pentru toate bagajele, însă destul de mici încât să ne putem strecura cu ele prin traficul bucureștean. Ne dorim o mașină colorată, care să iasă în evidență oriunde mergem, dar și puternică și solidă, ca să ajungem în siguranță și la timp oriunde avem nevoie.

Aceste criterii se aplică și în cazul mașinilor de închiriat. Prin urmare, dacă apelezi la servicii de închirieri auto în București, îți dorești o mașină creată după chipul și asemănarea ta: atractivă, puternică și de încredere. Din fericire, există o companie care îți poate oferi exact ceea ce cauți, iar aceasta se numește FocusRent.

Cu o experiență de peste 10 ani pe piața serviciilor de închirieri auto în București, Otopeni și Cluj-Napoca, compania îți pune la dispoziție numeroase modele de mașini de oraș, cu ajutorul cărora să te deplasezi ușor prin agitația specifică din Capitala noastră.

Iată, în continuare, propunerile noastre privind cele mai bune mașini de oraș pe care le poți obține prin serviciile de inchirieri auto Bucuresti FocusRent.ro:

Ford Fiesta

Ford Fiesta reprezintă cea mai bună alternativă din clasa Economy disponibilă la această companie de închirieri auto din București. O mașină fiabilă și cochetă, fără însemne, Fiesta abia așteaptă să te ducă la destinație și, bineînțeles, înapoi acasă, totul cu un consum redus de combustibil.

Puternică și cu o gardă ridicată la sol pentru clasa sa, această mașină de oraș vine dotată cu regulator/limitator de viteză, asistență la parcare, închidere centralizată și airbag-uri. Portbagajul încăpător va găzdui toate bagajele tale, iar sistemul audio stereo te va însoți pe tot parcursul călătoriei. În plus, pentru că știm cât de mult te preocupă acest subiect, îți mai spunem că autoturismul este echipat cu funcția Eco Mode, care reduce cantitatea de noxe emise.

Opel Corsa (automată)

Dacă alegi Opel Corsa din oferta companiei de închirieri auto din București, vei transforma condusul dintr-o activitate oarecare într-o experiență extrem de plăcută. Echipată cu o cutie automată, această mașină este extrem de ușor de condus și, în mod remarcabil, este mult mai puternică decât te-ai aștepta.

Corsa este dotată cu un portbagaj cu un volum de 200 de litri, iar interiorul îți oferă un confort sporit, la care contribuie și sistemul audio, cel mai bun din clasa sa. Deși poate fi catalogată drept o mașină de oraș, Corsa este până la urmă o creație germană, prin urmare se remarcă prin tehnologia modernă care stă la baza sa.

Skoda Octavia

Nu în ultimul rând, compania de închirieri auto din București FocusRent îți pune la dispoziție și modelul Skoda Octavia, pe cât de elegant, pe atât de sigur. La prima vedere, această mașină are un design elegant, tăieturi fine și proporții armonioase, însă acestea sunt desăvârșite de un interior stilat. Iluminatul special din interior, mai exact luminile poziționate la picioarele șoferului și pasagerilor, compartimentele practice și volanul multimedia contribuie și ele la experiența cu totul deosebită de a conduce o Octavia.

 

 

Sursă: Ad Serving

Sursă foto: peakpx.com/

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.