Cele mai excentrice cadouri pe care le-au facut vedetele

Tom Cruise i-a făcut cadou de nuntă lui Katie Holmes un avion Gulf Stream Jet, în valoare de 20 de milioane de dolari. Iar ea ”şi-a luat zborul” din acestă căsnicie nu după mult timp.

Victoria a primit de la soţul său, David Beckham, un colier Bvlgari în valoare de 8 milioane de dolari. Da, David este cel mai grozav soţ din lume!

Justin Bieber -adolescentul minune- a primit la vârsta de 18 ani o maşină electrică în valoare de peste 100 de mii de euro de la impresarul său. Cu toate astea, Bieber nu a fost prea impresionat. El primise la vârsta de 16 ani cadou de la P. Diddy un Lamborghini în valoare de aproximativ 200 de mii de dolari. Oare despre Range Rover-ul de la Usher este mulţumit?

Conform publicaţiei New York Post, Angelina Jolie i-a cumpărat lui Brad o cascadă pentru a putea să îşi construiască o casă aşa cum îţi dorea el, deasupra unei cascade. Tot ea a plătit peste 1 milion jumate de dolari pe un elicopter şi lecţii de zbor pentru soţul său.

Katy Perry i-a făcut cadou soţului său de pe atunci, Russel Brand, un bilet în valoare de 200 de mii de dolari în prima navă comercială care zboară în spaţiu.

Jay Z a primit la aniversarea a 41 de ani de la soţia sa, Beyonce, o maşină Bugatti Veyron Grand Sport, o bijuterie pe 4 roţi în valoare de aproximativ 2 milioane de dolari.

Adam Sandler e un coleg de platou grozav! Acesta le-a făcut cadou colegilor săi din filmul ”Grown Ups”, Kevin James, Chris Rock Rob Schneider şi David Spade, câte un Maserati în valoare de aproximativ 200 de mii de dolari bucata.

Ce părere ai despre cadourile extravagante pe care şi le fac vedetele? Care este cel mai scump cadou pe care l-ai primit tu până acum?

 

 

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.