Cele mai cool produse ale verii

Ce e trendy şi util şi merită atenţia ta? COSMO a făcut un research temeinic şi îţi prezintă cele mai cool produse ale verii!

Look minunat

Vara te inspiră la călătorii, relaxare, visare, dar şi la aventură, seri vibrante şi petreceri care ţin până la răsărit. Dar pentru ca aceste momente să fie unice şi memorabile, indiferent că se petrec pe malul mării, la munte sau în verva urbană, ai nevoie de un look potrivit. Alege-ţi cu încredere una dintre perechile de încălţăminte de la Diane Marie şi fii sigură că vei ieşi în evidenţă! Intră pe pantofidianemarie.ro şi pe facebook.com⁄PantofiDianeMarie⁄ şi alege-ţi perechea favorită!

Par superb

Atunci când îţi îngrijeşti părul şi vrei să arate impecabil, e important să foloseşti produsele care trebuie. Încearcă şampoanele şi balsamurile Biosilk – create pentru orice tip de păr şi nu vei fi dezamăgită! Şampoanele şi balsamurile BioSilk îmbunătăţesc nivelul de hidratare al firului de păr şi elimină orice asprime a părului, încurcarea şi electrizarea acestuia. Disponibile pe beautyone.ro.

Adio, grasime!

Tehnologia CLATUU este o alternativă non-invazivă a liposucţiei, care remodelează corpul, atacând şi eliminând definitiv depozitele de grăsime nedorite, într-o singură şedinţă. Sună interesant, nu? Procedura nu este dureroasă şi nu necesita timp de recuperare şi este disponibilă la Silhouette – Centre de Slăbit şi Înfrumuseţare din Bucureşti.

Zambet stralucitor

Ce mai poţi face pentru a obţine o dantură perfect albă şi strălucitoare? De exemplu, Colgate-Palmolive România a lansat Colgate® 360° Max White Expert White™, prima periuţă de dinţi cu creion pentru albire încorporat. Acest nou sistem de periaj pentru albire revoluţionează rutina zilnică de frumuseţe în doar trei paşi simpli: „Perie. Albeşte. Zâmbeşte™“, şi conţine peroxid de hidrogen, acelaşi ingredient pentru albire folosit de către medicii dentişti.

Cafea rece delicioasa

Cafeaua nu trebuie să fie fierbinte pentru a fi delicioasă! Pentru că suntem în plin sezon de vară, este momentul ideal să savurezi băuturi reci, pe bază de cafea, care sunt uşor de pregătit! De exemplu, Lavazza propune trei reţete minunate pentru această vară: cafea italiană cu lapte de migdale, Iced Mocha, Irish Coffee Inversat. Pentru mai multe reţete, intră pe lavazza.com.

Sucuri naturale din fructe de padure

Ştii deja că fructele de pădure sunt bogate în antioxidanţi, care apără inima de boli şi micşorează riscul de hipertensiune arterială. Acum, fructele pure se transformă prin presare la rece şi pasteurizate scurt la 82 de grade Celsius în suc Profructta 100% natural şi sunt direct îmbuteliate în recipiente din sticlă, fără adaos de apă, zahăr, coloranţi sau conservanţi, doar suc 100% natural şi delicios!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.