Cele mai cool localuri pentru nefumatori din Bucuresti

Oricărei persoane îi face plăcere să iasă cu prietenii în oraş, însă nu e nimic mai neplăcut pentru un nefumător să stea câteva ore în fum de ţigară. Chiar dacă cei de la masa ta nu suflă direct spre tine, fumul tot îţi face ochii să lăcrimeze şi hainele să miroasă îngrozitor, iar uneori parcă nici nu îţi mai vine să ieşi într-un bar sau pub.

Din fericire, există în Bucureşti câteva localuri pentru nefumători, deci de acum un mai trebuie să îţi faci griji. Iată cele mai cool cafenele, baruri şi puburi unde fumatul este strict interzis.Origo este o cafenea simpatică din Centrul Vechi (strada Lipscani, nr. 9), unde vei găsi o selecţie mare de cafele foarte bune, dar şi ceaiuri clasice sau aromate. Seara poţi savura aici şi cocktail-uri sau băuturi clasice. Dacă eşti o iubitoare de cafea, acesta este locul potrivit pentru tine!

Camera din faţă poate fi găsită în zona Piaţa Romană (strada Mendeleev, nr 22) şi este o cafenea/ceainărie mică, dar cochetă, decorată foarte frumos. Găseşti aici o atmosferă caldă, intimă, plină cu obiecte ce spun o poveste.

La plăcinte este un restaurant tradiţional moldovenesc din zona Piaţa Romană (bulevardul Dacia, nr. 20). Specialitatea sa sunt, aşa cum sugerează şi numele, plăcintele. Fie că vorbim despre plăcinte obişnuite, precum cele de mere, vişine, brânză sau cartofi şi ciuperci ori cele domneşti sau cele învârtite, fiecare dintre acestea este foarte gustoasă.

Violeta’s bistro este un restaurant aflat în zona Piaţa Unirii (strada Profesor Gheorghe Ionescu Gion, nr. 9). Găseşti aici mâncare românească reinventată, aşa cum spun patronii, iar meniul include şi  mâncăruri pentru vegetarieni.

Satya este un restaurant vegetarian, iar meniul include şi bucate italieneşti, mexicane şi indiene. Atmosfera este una foarte relaxată, însă nu se servesc băuturi alcoolice. Se află pe bulevardul Banu Manta, nr. 25, aproape de intersecţia cu bulevardul Titulescu.

Cafe Klein se află în Centrul Vechi (strada Smârdan, nr. 11). Găseşti aici gofre preperate pe loc, cu diverse topping-uri, pe care le poţi savura alături de ceaiuri naturale aromat.

Ţie ce alte localuri pentru nefumători îţi plac?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.