Cele mai cool fete de pe YouTube

Poate nu sunt celebrităţi, dar sigur sunt tipe puternice, cu un cuvânt de spus, cu personalitate şi, pe deasupra, multă ambiţie, stil şi ingeniozitate. Iată cele mai cool fete de pe YouTube conform COSMO.

Ingrid Nielsen

Canalul ei de YouTube se numeşte MissGlamorazzi şi Ingrid (născută în 1989 în California, SUA) l-a început în 2009, tocmai pentru a-şi înfrunta şi ulterior depăşi frica de a vorbi în faţa camerei. Într-un interviú recent, tânăra spune că nu numai a a trecut peste această fobie, dar azi dă sfaturi despre cum să încarci videoclipuri de interes pentru publicul tău ţintă şi cum să îţi construieşti un… imperiu business bazat pe pasiunile tale. Cu aproape patru milioane de persoane înscrise pe canalul său de YouTube (şi peste un milion pe al doilea, TheGridMonster), Ingrid a considerat de curând că e timpul să facă un anunţ important pentru fanii săi şi partenerii ei de business. Tânăra a recunoscut că este lesbiană, iar toată lumea a aplaudat curajul ei de a fi sinceră legat de identitatea ei. Ne plac fetele care ne inspiră să fim noi însene mereu!

Hannah Hart

Pe YouTube o găseşti cu numele de Hannah ”Harto” Hart de la My Drunk Kitchen şi e prietenă bună cu Ingrid Nielsen. Hm, de fapt, din această toamnă au recunoscut oficial că sunt împreună, dar fanii le bănuiau oricum şi prin urmare le porecliseră inofensiv Hangrid. Hannah realizează mini seriale online despre lecţii de gătit şi pastile de râs. În plus, tânăra a lansat o carte – My Drunk Kitchen: A Guide to Eating, Drinking, and Going with Your Gut, disponibilă pe Amazon.com cu 13 dolari. Ne interesează!

Nicole Guerriero

Nicole a împlinit de curând 30 de ani şi popularitatea ei a crescut enorm în acest an. Beauty vloggeriţa din Tampa, Florida, SUA predă tutoriale de machiaj, dar şi lecţii de make-up fantezist (look-uri de Halloween, inspirate din animaţii celebre sau din cultura pop art), rutinile ei de frumuseţe şi are un stil foarte neutru şi apropiat de fanii ei, ceea ce o face extrem de îndrăgită. Nu uploadează foarte des, dar videoclipurile ei sunt foarte concentrate, intense şi pline de farmec. Nicole e o adevărată fată COSMO!

Roksana Janiszewska

Englezoaica de doar 19 ani doar ce a demisionat de la jobul ei de vânzătoare în lanţul de magazine TKMaxx şi a anunţat că se dedică în totalitate studiului comunicării vizuale la universitate şi vlogurilor sale, pe canalul ei de YouTube – Roxxsaurus. Blonda diafană face tutoriale de păr, machiaj şi oferă sfaturi de modă într-un stil onest şi cu o notă amuzantă, în ciuda faptului că pe contul ei de Twitter se descrie ca fiind o introvertită. Pe YouTube se bucură de aproape un milion de subscriberi, iar unul dintre cele mai populare videoclipuri ale ei este un tutorial de make-up inspirat de actriţa şi modelul Lily Collins. Suntem foarte curioase să învăţăm de la ea!

Etichete: hot
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.