Cele mai cool evenimente din perioada 27 – 29 martie

By  | 

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău. Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 27 – 29 martie 2015, potrivit echipei COSMO.

Vineri, 27 martie

Concert #dinBASARABIA, Arenele Romane

Trupele Alternosfera, Zdob si Zdub şi Cuibul din Republica Moldova vor susţine, în data de 27 martie 2015, un concert la Bucureşti. Evenimentul face parte din programul Festivalului „Zilele Basarabiei” la Bucureşti, ediţia a VIII-a şi este dedicat aniversării a 97 ani de la Unirea Basarabiei cu Ţara. Concertul se va desfăşura la Arenele Romane (cort încălzit). Accesul publicului se face începând cu ora 19.00.

De vorbă cu natura, Bohemia Tea House

Odată cu venirea primăverii, fotograful Silviu C. Tănase îşi exprimă pasiunea pentru fotografie, artă şi frumos prin expoziţia De vorbă cu natura, prin care doreşte să ne arate cât de extraordinară este ţara noastră, unică din punct de vedere geografic. Expoziţia este deschisă până pe 8 martie la Bohemia Tea House.

Something on a stick Fair, Absintherie Sixtina

De vineri până duminică, Absintherie Sixtina organizează târgul Something on a stick, unde vei găsi accesorii, inele din monede realizate pe loc, dulciuri şi cadouri, workshopuri creative pentru copii&adulţi şi, bineînţeles… absinth. Târgul este deschis între orele 16:00 şi 21:00.

Sâmbătă, 28 martie

Vernal Equinox, Boheme Cafe Bistro

Zodiac Café ţi-a pregatit o nouă ediţie a primului târg de astrologie, frumuseţe şi dezvoltare personală! De aceasta data, se va vorbi despre consecinţele echinocţiului de primăvară asupra fiecărui semn zodiacal şi cum ne poate influenţa acţiunile în următoarea perioadă. La eveniment vor fi prezenţi cei mai buni astrologi, numerologi, specialişti în domeniul feng shui, al dezvoltării personale sau spirituale. Vernal Equinox va avea loc pe 28 şi 29 martie, între orele 12:00 – 20:00.

Ora Pământului, Parcul Herăstrău

Sâmbătă, 28 martie, la 20:30, stingem luminile din case timp de o oră. În acest timp, poţi ieşi la o alergare nocturnă, la o tură cu bicicleta sau o simplă plimbare simbolică prin oraş. Cu această ocazie, în parcul Herăstrău va fi organizat un întreg program de aproape două ore, fără surse de curent, dar cu foarte mulţi prieteni aproape. Întâlnirea se face la intrarea Charles de Gaulle.

Târgul de carte Final Frontier, Nexus Club

A patra ediţie a singurului târgului de carte Final Frontier va avea loc sâmbătă şi duminică la Nexus Gamers Club, de la 10:00 la 19:00. Editurile vin cu reduceri de până la 80%, iar preţuri reduse vei găsi şi la figurinele uc personaje SF&F. Vor avea loc şi diferite evenimente şi discuţii pe tema science fiction-ului românesc.

Duminică, 29 martie

Concert Alex Velea şi Antonia, Sala Palatului

Cel mai iubit cuplu din showbiz-ul românesc, Alex Velea şi Antonia, concertează în premieră pe scena Sălii Palatului, duminică, ora 19.30. De asemenea, cei doi vor avea şi invitaţi de prestigiu precum Smiley, Cabron şi Don Baxter.

Happy Sunday, Smart Change

O duminică petrecută frumos aduce o săptămână bună! Vino la Happy Sunday începând de la ora 19:00 cu prietenii tăi şi petrece o seară agreabilă într-un loc de poveste, recreativ şi plin de jocuri şi surprize. 

Band of Creators Pop-up Shop, Artmark

Ultimul weekend din martie readuce pop-up shop-ul Band of Creators. A doua ediţie se laudă cu peste 20 de desgineri români şi străini vor prezenta colecţiile de primăvară-vară. Dacă eşti amatoarea unui weekend la modă, vino pe 28-29 martie la Artmark, între orele 11 şi 20 şi bucură-te de colecţii.

Tu ce planuri ai pentru weekend-ul acesta?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *