Cele mai cool evenimente din perioada 17-19 aprilie

By  | 

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău. Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 10-12 aprilie 2015, potrivit echipei COSMO.

Vineri, 17 aprilie

Jazz in Church Festival, Biserica Luterană

Lista artiştilor care vor urca pe scena Bisericii Luterane în a treia ediţie a „Jazz in Church” este una de excepţie, printre artişti numărându-se unii dintre cei mai consacraţi muzicieni ai zilelor noastre. Festivalul durează până duminică, 19 aprilie.

The Road To Kavarna Rock, Colectiv

Pentru al doilea an consecutiv, METALHEAD organizează „The Road To Kavarna Rock", concursul care duce două trupe locale să cânte pe scena celui mai mare festival de metal din Bulgaria, Kavarna Rock. Invitaţii speciali ai serii Kempes şi Truda, iar trupele calificate în finală sunt următoarele: An Theos, Aeon Blank, Hatemode, Shifting Sands, Simbolic, Marchosias, Ataria, Tanin, Salmastra şi Secret Society. Concertele încep la ora 18:00.

Cina cu prieteni, ArCub

Două cupluri de prieteni îşi dezvăluie secretele în faţa publicului spectator. Piesa de teatru începe la ora 19:00.

Sâmbătă, 18 aprilie

Monsters Night, Garajul Ciclop

De la filme cu zombi şi alte spirite malefice, la unele cu fantome şi dansuri păgâne ritualice, Festivalul Internaţional de Film NexT îşi aşteaptă spectatorii la o super-selecţie de coşmar şi voie bună. Sâmbătă, 18 aprilie, de la 21:00, în Garajul Ciclop din Bucureşti, programul special Monsters Night va începe cu filme-şoc şi se va încheia cu DJ şi petrecere. 

Flori pentru suflet – Remember Florian Pittiş, Parcul Titan

Primăria Sectorului 3 organizează, pentru al treilea an consecutiv, un eveniment de înaltă ţinută artistică dedicat omului de cultură Florian Pittiş. La eveniment vor participa nume de rezonanţă ale scenei româneşti, care au scris istorie în muzică şi care sunt indisolubil legate de Florian Pittiş: Marius Baţu, Florin Chilian, Zoia Alecu, Mircea Vintilă & Brambura, Ducu Bertzi, Viţa de Vie, Nicu Alifantis & Zan, Teo Boar, Vlady Cnejevici, Mircea Baniciu. Vino şi tu sâmbătă, începând cu ora 17:00, în Parcul Titan!

Lord Of The Things, Palatul Camerei de Comerţ

Este momentul ca Bucureştiul să experimenteze primul bazar de o zi şi o noapte. Echipa BASM te invita la „Lord of the Things – The ultimate fair” – o lume mistică de lifestyle, modă, accesorii, vintage, retro, handmade, iar în tot acest timp poţi să te bucuri de muzică bună, o bautură şi o gustare. Târgul are loc începând cu ora 12:00.

Retroparada Primăverii 2015, Berăria H

Începand cu ora 10:00, în parcarea Berăria H vei putea admira şi fotografia zeci de autovehicule din toate timpurile din întreaga lume. Evenimentul este organizat de către Retromobil Club România ce va încânta pe cei mici şi cei mari deopotrivă. Vino şi tu să vezi aceste capodopere ale automobilismului, să te bucuri de parc şi de Berăria H.

Duminică, 19 aprilie

First Date, In Culise

Piesa de teatru „First Date” propune o caricatură a vremurilor în care trăim concentrând totul într-o situaţie pe cât de banală, pe atât de amuzantă. O comedie complicat de simplă despre oameni enervant de complicaţi. Exact aşa cum suntem noi toţi. Piesa va începe la ora 18:00.

Expoziţie Henri Matisse, palatal Noblesse

Până pe 7 iunie 2015, la palatal Noblesse din capitală ai şansa să admiri o expoziţie unică în România: "Henri Matisse: Capodopere ale artei grafice", organizată de Asociaţia Culturală Noblesse. Colecţia, aflată pentru prima oară în România, cuprinde 83 de litografii ale marelui pictor francez!

Donaţie de cărţi pentru elevi, Smart Change

Până la data de 20 aprilie, organizatorii îşi doresc să strângă câteva sute de cărţi pentru a le oferi şcolii Nr.30 “Grigore Ghica Voievod” ca donaţie cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Acţiunea de donaţie de cărţi este coordonată de Asociaţia ESCU, susţinută de Primăria Sectorului 2, în parteneriat cu centrul cultural-educativ Smart Change. Donează şi tu cărţile de care nu ai nevoie între orele 16:00 şi 21:00. 

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *