Cele mai cool evenimente din perioada 10-12 aprilie

By  | 

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău. Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 10-12 aprilie 2015, potrivit echipei COSMO.

Vineri, 10 aprilie

Târg de Paşte, Muzeul Ţăranului Român

Piaţa Ţărănească şi Meşter(Eşti)! te invită la Târgul de Paşte, din curtea interioară a Muzeului Naţional al Ţăranului Român, între orele 10:00 şi 18:00. Vei găsi aici bunătăţi specifice, unele dintre ele gătite la faţa locului, se vor încondeia ouă, se va face cea mai mare pască, iar zeci de meşteri populari şi artizani te aşteaptă cu cadouri pentru cei dragi.

Retete de Paste pentru vegetarieni: drobul

Hangout Music, Open Minds

Hangout Music este primul label independent de muzică drum and bass din România şi are ca scop susţinerea scenei locale. Vineri, la Open Minds, vei găsi un invitat din vestul ţării, pe Zero din Timişoara, setul lui fiind acompaniat de vocea domnişoarei MC Jae. Alături de ei îi vei putea asculta pe BTA şi Tremour, din Bucureşti. Evenimentul începe la ora 20:00.

Easter Party I, The Tube

Ia-ţi prietenii şi uitaţi împreună de tensiunea de la muncă şi de zilele grele şi pline. Înlocuieşte-le pe toate cu o noapte albă la The Tube, unde vei găsi cele mai tari mix-uri, cocktail-urile tale preferate şi râuri de bere, dar şi oamenii de calitate. Petrecerea începe la 22:30.

Sâmbătă, 11 aprilie

Concert Maria Răducanu, Green Hours

Prelucrări jazzistice după şansonete celebre şi cântece populare româneşti, dar şi interpretări speciale a numeroase piese din folclorul balcanic, rusesc şi portughez, vor putea fi audiate, simţite şi aplaudate de publicul prezent. Concertul începe la ora 21:00.

Traditii si obiceiuri de Paste

Atelier de ouă încondeiate, identitate şi tradiţie, Institutul pentru Fericire

Ce ar fi Paştele fără trudă, migală şi satisfacţia pe care ni le aduc tradiţionalele ouă încondeiate? Interaktiv University te invită pe 11 aprilie, între orele 11:30 şi 13:30, să cunoşti mai multe despre tradiţiile şi obiceiurile româneşti la un atelier autentic.

Să nu mă uiţi, În Culise Teatru-Pub

Piesa „Să nu mă uiţi” realizează o caricatură a drumului parcurs de soţ şi soţie într-o căsnicie în care, din cauza lipsei de comunicare, intervine rătăcirea faţă de partener. O dramă cu accente comice, în care hazul şi tragicul se nasc din universalitatea neînţelegerilor din cuplu, reuşind să-l convingă pe spectator să nu uite. Piesa de teatru va începe la ora 18:00.

IA: Semne şi Poveste, Mall Promenada

Între 11 şi 26 aprilie, vizitatorii expoziţiei vor putea afla povestea celor peste 40 de ii din perioadele antebelică şi interbelică, expuse pe o instalaţie inspirată de Coloana Infinutului. Piesele care vor fi expuse la mall Promenada reprezintă adevărate opere de artă, fiind printre ultimele iiautentice, create manual în aceste perioade.

Duminică, 12 aprilie

Tradiţii şi Flori de Sărbători, Parcul Cişmigiu

Între orele 10:00 şi 20:00, bucureştenii sunt aşteptaţi să intre în atmosfera de sărbătoare din Parcul Cişmigiu, plină de muzică bună, teatru, dans, ateliere de creaţie, expoziţie de iepuri şi miei, plimbări cu ponei pentru cei mici şi tradiţionalul târg de sărbători. Toate aceste activităţi se vor desfăşura într-un cadru festiv, decorul creionând o poveste de primăvară.

Cum decorezi masa de Paste

Paco Osuna, Marwan Sabb, Mahony, Kristal Glam Club

În seara de Paşte, la Kristal Glam Club va urca pe scenă Paco Osuna, cunoscutul DJ originar din Barcelona. Alături de el vor mixa Marwan Sabb, Mahony. Evenimentul va începe la ora 23:00.

Aleargă Mielu’, Parcul Titan

„Alearga Mielu’” va avea loc duminică, 12 aprilie. Punct de întâlnire: pe aleea de lângă lac, în dreptul bisericii de lemn din Parcul IOR (Titan) din Bucureşti. Alergarea începe la ora 10:00, la final va avea loc o tombolă şi se vor ciocni nişte ouă. Apoi, îţi rămâne şi timp să mănânci liniştită acasă, în sânul familiei. 

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *