Cele mai controversate poze de pe Instagram în 2016

By  | 

Anul acesta au fost postate foarte multe poze controversate pe Instagram. COSMO a făcut o selecție și ți le arată pe cele care au stârnit cele mai multe reacții.

O simplă postare pe Instagram poate duce la numeroase discuții, multe dintre ele… mai puțin favorabile. Iată care au fost cele mai controversate poze ale acestui an.

Inelul de logodnă al lui Kim Kardashian

Această poză a devenit virală după jaful de acum două luni, când Kim a fost tâlhărită în propria cameră de hotel. Poza a strâns aproape 30.000 de comentarii, iar părerile sunt împărțite: unii consideră că vedeta avea tot dreptul să se laude cu inelul său, în timp ce alții au spus că e normal ca cineva să ți-l fure dacă îl afișezi pe internet.

Selfie-ul lui Kim Kardashian dezbrăcată

De parcă nimeni nu ar fi văzut-o vreodată pe Kim dezbrăcată pe internet, această poză a devenit virală instant. Poza a strâns peste 341.600 de comentarii, iar multe vedete au criticat-o pe Kim pentru că a postat-o… deși sânii și zona intimă erau acoperite.

When you’re like I have nothing to wear LOL

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Nicki Minaj se amuză pe seama unei femei bolnave mintal

Dintr-un motiv sau altui, cântăreței Nicki Minaj i s-a părut o idee bună să râdă de o femeie bolnavă mintal… și să filmeze acest lucru… și să posteze clipul pe Instagram. Așa cum era de așteptat, a fost criticată de foarte multe persoane, dar nu a șters clipul și nu și-a cerut scuze pentru greșeala pe care a făcut-o.

😭

A video posted by Nicki Minaj (@nickiminaj) on

Mariah Carey își editează pozele pentru a părea mai suplă

Mariah Carey este o femeie care arată foarte bine, însă până și ea își editează pozele pe care le postează online. De Ziua Recunoștinței, ea a postat o poză vizibil editată – în dreptul unuia dintre picioare, vedeta a „tras” și de dulapul în fața căruia stătea!

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Lil’ Kim arată… decolorată?

Cântăreața Lil’ Kim a șocat sute de persoane când a postat un colaj de selfie-uri pe Instagram. În aceste fotografii, vedeta are tenul foarte deschis la culoare și este blondă.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *