Cele mai comune rani in timpul sexului

Zgârieturi

Poate că unora le place să fie zgâriaţi sau muşcaţi în timpul partidelor de sex, dar vă garantăm că nimănui nu i-ar face plăcere să fie atacat pe culmile orgasmului de pisica sau căţelul partenerei/partenerului. Da, animalele de companie sunt foarte posesive, iar în lupta lor pentru a-şi apăra teritoriul te pot lăsa cu cicatrici inestetice. Asigură-te că sunteţi în siguranţă data viitoare când aveţi de gând să vă faceţi de cap şi încuiaţi uşa de la dormitor!

Ochi roşii

Da, în timpul sexului simţim totul mai intens, dar nu e deloc sexy să termini partida cu ochii roşii. Orgasmul prea intens poate provoca spargerea unor capilare în ochi din cauza fluxului mare de sânge. Deşi este un accident fără consecinţe grave, vor trece câteva zile până când va dispărea roşeaţa.

Cioburi sparte

Când încerci să creezi o atmosferă relaxantă pentru tine şi iubitul tău, nu vă lăsaţi foarte tare duşi de val ca să nu terminaţi partida de sex în mod dramatic. Astfel, nu te urca pe masă ori pe blatul de la bucătărie fără să te asiguri că nu sunt vase prin apropiere. Iar dacă aţi băut vin în dormitor, du paharele în bucătărie la loc sigur, ca să nu le loveşti şi să umpli podeaua de cioburi.

Martori nepoftiţi

Poate vi s-a întâmplat şi vouă să vă treziţi că sunteţi eroi principali în cel mai sexy film pentru vecini. Când sunteţi gata de ”acţiune” în dormitor, nu uitaţi să trageţi draperiile, mai ales dacă ştiţi că aveţi vedere bună la vecinii de vis-a-vis. Poate că se vor scandaliza, ori poate o să le placă să vă urmărească şi vor cere un bis…

Înghiţi ce nu trebuie

În timp ce îi oferi o partidă de sex oral iubitului tău este indicat ca acesta să poarte prezervativ pentru a împiedica transmiterea bolilor sexuale. Deşi e un lucru bun, se poate transforma într-un accident cu consecinţe extrem de neplăcute pentru tine, pentru că există riscul să îl înghiţi! Iar problema cea mai mare este că nu va fi digerat ci va fi extrem de dificil să îl elimini! Folosiţi prezervativ în timpul sexului oral, dar fii atentă să nu îl înghiţi!

Febră musculară sau întinderi de ligamente

Este bine ştiut că sexul îşi solicită organismul la fel ca un antrenament de calitate, aşa că dacă ai fost inactivă  din punct de vedere sexual o perioadă de timp mai lungă, alternaţi poziţiile astfel încât să nu fii foarte solicitată fizic. Sau măcar ai grijă să fii activă la sală şi nu vei avea nicio problemă în a-i oferi partenerului tău momente de neuitat, fără riscul de a face febră musculară după sau o întindere de ligamente.

Tu de ce accidente ai avut parte in timpul partidelor de sex şi cum le-ai rezolvat?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.