Cele mai bune melodii din filmele lui 2014

By  | 

Fie că sunt create special pentru un film sau au fost lansate mai demult, anumite melodii pe care le auzim când vizionăm un film ne rămân în minte vreme îndelungată.

Uneori nu ştim cum se numesc şi ne grăbim acasă să căutăm soundtrack-ul peliculei, alteori rămânem încă puţin în sala de cinema pentru ca melodia cea grozavă să se termine, dar de fiecare dată situaţia e aceiaşi: tocmai am descoperit o nouă melodie pe care o vom asculta pe repeat!

Cel mai cool playlist cu melodii nominalizate la Grammy 2015

Uitându-mă în urmă la filmele vizionate în anul 2014, mi-am amintit multe melodii pe care le-am descoperit în timpul filmului şi care au ajuns ulterior în player-ul meu.

Iată care sunt, din punctul meu de vedere, cele mai bune melodii ce au apărut în filmele anului 2014 (la finalul articolului le găseşti pe toate într-un playlist):

Ciscandra Nostalghia – Who You Talkin’ To Man?, John Wick

„John Wick” este unul dintre cele mai bune filme de acţiune despre răzbunare din ultima perioadă. Citeşte aici recenzia noastră.

Robert Rodriguez ft. Steven Tyler – Skin City, Sin City: A Dame To Kill For

„Sin City” nu este un film pentru oricine, din păcate. Însă chiar dacă nu eşti fană, această melodie sigur îţi va plăcea.

Fall Out Boy – Immortals, Big Hero 6

Chiar dacă nu este tocmai genul meu, Fall Out Boy a reuşit să ajungă în boxele mele din nou şi din nou mulţumită piesei „Immortals”. Citeşte aici recenzia animaţiei „Big Hero 6”.

Everything Is Awesome, The Lego Movie 

„The Lego Movie” nu a ajuns să fie nominalizat la premiile Oscar la categoria Cea mai bună animaţie, dar melodia „Everything Is Awesome” se află pe lista celor mai bune melodii originale. Sper să câştige!

I Love You All, Frank

Mi-e greu să spun ce părere am avut despre „Frank”. Deşi ciudat, este un film bun, dar i-a lipsit ceva. În orice caz, are un soundtrack foarte bun.

Glen Campbell – I’m Not Gonna Miss You, Glen Campbell: I’ll Be Me

Trecând la lucruri mai serioase, „Glen Campbell: I’ll Be Me” este un documentar biografic despre cântăreţul Glen Campbell, boala Alzheimer de care acesta suferea şi ultimul turneu al său. O voce de excepţie!

Jeremy and The Harlequins – Trip Into The Light, Edge of Tomorrow

Nu sunt tocmai o fană a filmelor cu Tom Cruise, dar „Edge of Tomorrow” m-a surprins într-un mod plăcut. Dacă eşti fană a filmelor SF, ţi-l recomand cu căldură!

Din păcate, este posibil ca multe dintre piesele tale preferate să lipsească din listă… Cine are suficient timp să vizioneze toate filmele lansate? Spune-mi printr-un comentariu ce melodii ţi-au plăcut ţie!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *