Cele mai bune filme cu Vera Farmiga

Cu ocazia zilei de naștere a actriței Vera Farmiga (6 august) ți-am pregătit o listă cu cele mai bune filme ale sale.

Vera Farmiga și-a început cariera pe Broadway cu piesa „Taking Sides”, în 1996, iar în 1997 a jucat pentru prima dată într-un serial TV. După un an, a primit un rol în drama-thriller „Return to Paradise”. În 2011 a regizat primul său film, „Higher Ground”, iar din 2014 a fost producătorul serialului „Bates Motel”.

În continuare, iată cele mai bune filme cu Vera Farmiga, listate în ordine cronologică:

Up in the Air (2009)

Ryan Bingham are un job din cauza căruia trebuie să călătorească în jurul lumii pentru a concedia oamenii și îi place acest stil de viață. Însă totul e pe cale să se schimbe atunci când cunoaște o femeie (Vera Farmiga) care se implică în aventuri de o noapte cu necunoscuți.

Source Code (2011)

Căpitanul Colter Stevens se trezește în corpul unui necunoscut, într-un tren spre Chicago, fără a ști cine este, cum a ajuns acolo sau de ce. Astfel, descoperă că face parte dintr-o operațiune specială cu scopul de a opri un atac terorist în urma căruia un tren a fost aruncat în aer. Iar misiunea cu totul neobișnuită, este de fapt un experiment guvernamental numit Codul Sursă, un program care îi permite lui Colter să preia identitatea unui alt individ, în ultimele minute ale vieții acestuia.

Bates Motel (2013)

Inspirat din filmul „Psycho”, serialul ne oferă o privire de ansamblu în trecutul lui Norman Bates și ne dezvăluie întâmplări terifiante din timpul adolescenței sale, în urma cărora psihicul lui începe să se destrame. Vera Farmiga joacă rolul mamei lui Norman.

The Conjuring (2013)

Doi specialiști în paranormal, Ed și Lorraine Warren (Vera Varmiga), sunt chemați de familia Perron, terorizată de prezența unor spirite întunecate la ferma lor. Forțați să confrunte puternicul demon, cei doi au de-a face cu cel mai terifiant caz din cariera lor.

The Judge (2014)

Hank Palmer este un avocat de succes care se întoarce în orașul natal pentru înmormântarea mamei sale. Însă odată ajuns aici află că tatăl său, judecător cu greutate, este principalul suspect al unei crime controversate. În timp ce investighează cazul și pregătește o apărare indestructibilă pentru tatăl său în sala de judecată, Hank reîncepe să se apropie de familia pe care a părăsit-o cu mulți ani în urmă.

Closer to the Moon (2014)

București, 1959. Un spectaculos jaf asupra unei furgonete a Băncii Naționale pune întreaga țară pe jar. În România comunistă, un astfel de atac gangsteresc este de neconceput atât pentru autoritățile statului, cât si pentru orice om normal: ce poți să faci cu lei neconvertibili, într-un regim politic și economic ce limitează drastic utilitatea banilor? Autorii loviturii: patru bărbați și o femeie, toți comuniști situați la vârful ierarhiei de Partid, departe de orice lipsuri materiale. O lună mai târziu sunt arestați, judecați și condamnați la moarte; dar în așteptarea execuției sunt „invitați” să-și joace propriile roluri într-o reconstituire cinematografică a acțiunii lor, menită să devină un film educativ și de propagandă, destinat oamenilor muncii din întreaga țară.

Vizionare plăcută!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.