Cele mai bune filme cu Kevin Spacey

Cu ocazia zilei de naștere a lui Kevin Spacey (26 iulie), ți-am pregătit o listă cu cele mai bune filme ale sale.

Iată cele mai bune filme cu Kevin Spacey:

The Usual Suspects (1995)

Totul începe când autoritățile din New York arestează cinci tipi cu o reputație dintre cele mai dubioase, suspectați că ar fi participat la jaful unui camion. Anchetele poliției vor declanșa un carusel al violenței care se va termina într-un carnagiu soldat cu 27 de cadavre și cu o cantitate de cocaină în valoare de 91 de milioane de dolari lipsă.

Se7en (1995)

Un criminal în serie cu o minte sclipitoare începe un joc de-a șoarecele și pisica cu doi detectivi criminaliști. Șirul crimelor continuă, ucigașul părând a pedepsi victimele pentru comiterea câte unuia dintre cele șapte păcate capitale.

L.A. Confidential (1997)

Filmul redă atmosfera anilor ’50 din metropola americană, dominată de celebrități ale Hollywood-ului, reviste de scandal, corupție și crimă organizată.

American Beauty (1999)

American Beauty este povestea lui Lester Burnham (Kevin Spacey), un bărbat între două vârste, care-și dezvoltă o pasiune periculoasă și nesănătoasă pentru o apetisantă adolescentă, cea mai bună prietenă a fiicei sale.

Pay It Forward (2000)

Un băiat încearcă să facă lumea un loc mai bun după ce profesorul său îi dă această șansă.

K-PAX (2001)

Kevin Spacey interpretează rolul unui bărbat inofensiv (Prot) care locuiește în Gara Centrală din New York. Atunci când poliția îl predă pe Prot doctorului Mark Powell, acesta crede că bărbatul suferă de diverse forme de paranoia pentru că susține că este extraterestru.

Casino Jack (2010)

Inspirat dintr-un scandal politic comparabil cu Watergate, filmul îi are în centrul acțiunii pe Jack Abramoff și pe partenerul lui de afaceri, Michael Scanlon. Ei au reușit într-un interval de doi ani să își clădească un imperiu financiar, recurgând la trafic de influență, fraudă și escrocherii de tot felul.

House of Cards

Amplasat în zilele noastre, în Washington D.C., serialul spune povestea lui Frank Underwood, liderului democrat al Camerei Reprezentanților din Congres care, după ce noul președinte îi refuză numirea în postul de secretar de stat, decide să se răzbune pe cei care l-au trădat.

Vizionare plăcută!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.