Cele mai bune filme cu Jessica Chastain

Cu ocazia zilei de naștere a actriței Jessica Chastain (24 martie), ți-am pregătit o listă cu cele mai bune filme ale sale.

Jessica Chastain și-a început cariera în 2004 și a avut inițial câteva roluri minore în diferite seriale. Primul său rol major a fost în drama „Jolene”, iar până în acest moment a mai jucat în peste 28 de filme. A fost nominalizată la Oscar de două ori (pentru „Zero Dark Thirty” și „The Help”) și a câștigat un Glob de Aur („Zero Dark Thirty”) din cele trei nominalizări primite până acum.

În continuare, iată cele mai bune filme ale sale, listate în ordine cronologică:

Take Shelter (2011)

Într-un mic orășel din Ohio trăiește Curtis LaForche, împreună cu soția sa Samantha (Jessica Chastain) și fiica lor, o fetiță de doar șase ani, surdă. Curtis începe să aibă coșmaruri despre un viitor posibil, in care satul în care trăiește va fi devastat de o furtună îngrozitoare. Astfel începe să construiască un adăpost, însă acest lucru îi îngrijorează și îi îndepărtează pe cei dragi lui.

Cele mai bune filme cu Michael Caine

The Tree of Life (2011)

Filmul prezintă evoluția unui băiat de 11 ani din Midwest, Jack, unul din cei trei frați. La început totul pare minunat. El vede ceea ce mama lui face cu ochii sufletului. Ea reprezintă calea iubirii și a milei, în timp ce tatăl încearcă să-și învețe fiul calea lumii, de a se pune pe sine pe primul loc. Fiecare părinte își susține credințele, și Jack trebuie să împace cererile fiecăruia. Filmul se întunecă în timp ce el are primele licăriri de boală, suferință și moarte. Lumea, odată un lucru al gloriei, devine un labirint.

The Help (2011)

The Help este o dramă emoționantă, povestită cu umor și speranță, despre prietenie, curaj și mai ales despre puterea de a inspira schimbări sociale.

5 filme de vazut cand esti cu moralul la pamant

Zero Dark Thirty (2012)

În data de 2 mai 2011 întreaga lume, dar în special americanii profund afectați de tragedia din 11 septembrie 2001, au răsuflat ușurați când au aflat că Osama Bin Laden, cel mai căutat terorist din lume, liderul Al Quaeda, a fost ucis. Zero Dark Thirty vine să facă lumină în această misiune ultra-secretă, care a dus la capturarea lui.

Mama (2013)

Cu cinci ani în urmă, Victoria și Lilly au dispărut fără urmă din casa lor. De atunci, unchiul lor, Lucas le-a căutat cu înverșunare împreună cu iubita lui, Annabel (Jessica Chastain). După ce le găsesc izolate într-o cabană în ruine și le aduc acasă, cei doi încep să se întrebe dacă fetele sunt singurele pe care le-au primit în căminul lor.

Interstellar (2014)

În contextul în care existența omenirii pe Terra este amenințată, un grup de exploratori depășește limitele spațiului și cucerește imensele distanțe ale unei călătorii interstelare. Citește recenzia noastră aici.

A Most Violent Year (2014)

Evenimentele au loc în New York-ul anului 1981, cel mai violent din istoria metropolei, iar în centrul atenției se află o familie de imigranți ce întâmpină extraordinare obstacole în drumul lor spre o viață împlinită pe tărâm american.

The Martian (2015)

În timpul unei misiuni pe Marte cu echipaj uman, astronautul Mark Watney este considerat mort, victimă a unei furtuni puternice. Însă Watney supraviețuiește urgiei și descoperă că a fost lăsat singur pe ostila planetă. La milioane de mile distanță, NASA și echipa internațională de oameni de știință caută neîncetat soluția prin care să îl aducă pe „marțian” acasă, în vreme ce colegii săi de echipă pun și ei la cale o misiune îndrăzneață, dacă nu imposibilă, de salvare. Citește recenzia noastră aici.

Vizionare plăcută!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.