Cele mai bune filme cu Gwyneth Paltrow

Cu ocazia zilei de naștere a actriței Gwyneth Paltrow (27 septembrie), ți-am pregătit o listă cu cele mai bune filme ale sale.

Gwyneth Paltrow este o actriță, cântăreață și scriitoare americană. A devenit cunoscută în special datorită rolurilor din thriller-ul „Seven” (1995) și drama „Emma”. A câștigat până acum un premiu Oscar, un Glob de Aur și un Premiu Emmy.

A avut relații cu Brad Pitt și Ben Affleck, iar în 2003 s-a căsătorit cu Chris Martin (Coldplay), cu care are doi copii. Cuplul a divorțat în 2016, iar în prezent Paltrow are o relația cu Brad Falchuk (co-creatorul serialelor „Glee” și „American Horror Story”).

În continuare, iată cele mai bune filme ale lui Gwyneth Paltrow:

Seven (1995)

Un criminal în serie cu o minte sclipitoare începe un joc de-a șoarecele și pisica cu doi detectivi criminaliști. Șirul crimelor continuă, ucigașul părând a pedepsi victimele pentru comiterea câte unuia dintre cele șapte păcate capitale.

Shakespeare in Love (1998)

Când chinuitoarele crize de inspirație ale lui Will Shakespeare îl împiedică să creeze, povestea de dragoste secretă dintre el și frumoasa Lady Viola face ca rândurile să se scrie de la sine, cum nu se mai întâmplase până atunci! Există, însă, două lucruri pe care trebuie să le afle despre aleasa inimii lui: nu numai că ea trebuie să se mărite cu altul, dar și că se dă drept bărbat pentru a obține rolul principal în cea mai recentă piesă a lui Will!

Sliding Doors (1998)

Viata lui Helen pare bine pusă la punct. Are o ocupație interesantă și îl are pe Gerry, un romancier în ascensiune. Dar, în ziua în care, cu totul imprevizibil, Helen este concediată și se întoarce acasă mai devreme ca de obicei, viața sa ia o întorsătură bizară.

Proof (2005)

Povestea unei tinere femei enigmatice, urmărită de trecutul tatălui ei și de umbra propriului viitor, care explorează legăturile dintre geniu și nebunie, tandrețea relațiilor dintre tați și fiice și natura adevărului și a familiei.

Glee (2009)

Glee este o comedie muzicală care prezintă entuziasmul profesorului Will Schuester de a reinventa Clubul Glee al liceului McKinley. Pentru a realiza această performanță, acesta provoacă un grup de începători să-și atingă potențialul lor artistic.

Vizionare plăcută!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.